Les societats musicals de la Canal de Navarrés trien a Hèctor Argente com a president comarcal per als propers quatre anys

Argente, que ha sido escogido con el 100% de los votos, pertenece a la Sociedad Fomento Musical de Navarrés desde los 7 años.
Argente, que ha sido escogido con el 100% de los votos, pertenece a la Sociedad Fomento Musical de Navarrés desde los 7 años.

Post també disponible en: Castellano

Argente, que ha sido escogido con el 100% de los votos, pertenece a la Sociedad Fomento Musical de Navarrés desde los 7 años.
Argente, que ha estat escollit amb el 100% dels vots, pertany a la Societat Foment Musical de Navarrés des dels 7 anys.

Les Societats Musicals de la comarca la Canal de Navarrés han celebrat eleccions i han votat com a nou president comarcal a Hèctor Argente. Aquesta acció forma part del procés democràtic de la Federació per configurar tota la seva estructura que, a més de Junta Directiva, compta amb 30 presidències comarcals i 3 presidents provincials.

Les eleccions dels nous presidents comarcals de la FSMCV s’han celebrat després de la votació, el passat 6 d’octubre al Palau de Congressos de València, de la nova Junta Directiva de la Federació per als propers 4 anys, que serà presidida de nou per Pedro Rodríguez.

Hèctor Argente, que des dels 7 anys forma part de la Societat Foment Musical de Navarrés, ha estat elegit pel 100% dels vots a favor.

“Com a membre de la junta directiva de la Societat Foment Musical de Navarrés he estat tresorer i encarregat de Banda. Aquest nou càrrec és tot un repte que assumeixo amb il·lusió i ganes de treballar per la música. És un plaer poder ser President en una comarca petita però molt unida i compromesa amb la música on, tot i la poca població dels seus pobles, en tots hi ha una Societat Musical “, ha declarat el nou president comarcal de la Canal de Navarrés.

“Com a projecte per a la comarca, continuarem amb el Festival Comarcal de Bandes i la Trobada Comarcal d’educands que acull músics dels set pobles i el meu objectiu és servir de suport a les diferents Societats Musicals i així com contribuir a la difusió de la música “, ha continuat.

Argente va entrar amb 12 anys a la banda de la seva Societat Musical i va completar els seus estudis al Conservatori Municipal Mestre Ponce de Xella, on va obtenir el Grau Mitjà de Trompeta.

Actualment, la Canal de Navarrés compta amb 7 Societats Musicals. Des de la FSMCV s’ha destacat que disposar d’una estructura comarcal és la clau que converteix a les Societats Musicals a principal element vertebrador de la Comunitat Valenciana. De fet, un dels projectes més potents de la FSMCV és el seu programa anual d’activitats comarcals que està destinat a arribar al màxim nombre de municipis amb l’objectiu d’implicar-hi al major nombre possible d’actors socials.

Sobre la FSMCV

La FSMCV, que el 2018 celebra el seu 50è aniversari, agrupa 550 societats musicals i les seues escoles de música (el 50% d’Espanya), compta amb 40.000 músics, 60.000 alumnes i més de 200.000 socis. Les Societats Musicals són presents en el 95% dels municipis d’Alacant, Castelló i València de més de 500 habitants, conformen un projecte social i educatiu únic al món i són el principal agent cultural de la Comunitat Valenciana, segons la Universitat de València , i aporten anualment 40 milions d’euros al PIB de la Comunitat Valenciana.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*