L’Hospital de Manises anima als més xicotets a enviar dibuixos i missatges de suport a pacients i professionals sanitaris

Post també disponible en: Castellano

El Departament de Salut de Manises ha llançat la campanya Els teus ànims, la nostra medicina¡ dirigida als més petits de la casa animant-los a què envien els seus missatges de suport als professionals sanitaris i pacients que estan lluitant per fer front a la pandèmia de l’Covid -19. Amb aquesta iniciativa, el centre hospitalari vol agrair les mostres de suport que aquests dies estan rebent les persones que estan actuant en primera línia en aquesta emergència sanitària i transmetre’ls la força i la solidaritat dels veïns de l’àrea.

El Departament de Salut anima que els més petits de la casa envien dibuixos i cartes de solidaritat i afecte als pacients hospitalitzats i el personal sanitari. L’Hospital de Manises recopilarà aquests missatges per remetre’ls a tots els pacients i professionals que estan lluitant per vèncer la malaltia.

Les cartes o dibuixos s’enviaran a l’adreça de correu electrònic comunicacion@hospitalmanises.es amb el teu nom i edat. A més, es pot també enviar per correu ordinari a l’adreça Avda. Generalitat Valenciana 50, 46940 de Manises a l’atenció de el Departament de Comunicació.

L’Hospital de Manises vol agrair la col·laboració i adaptació a les circumstàncies excepcionals decretades per l’Estat d’Alarma per la pandèmia de l’COVID-19 als ciutadans de el Departament, i destacar la tasca que desenvolupen tots els professionals sanitaris i no sanitaris.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*