L’Hospital de Manises va oferir més de 8.600 places formatives durant 2018

El Hospital de Manises ofertó más de 8.600 plazas formativas durante 2018.
El Hospital de Manises ofertó más de 8.600 plazas formativas durante 2018.

Post també disponible en: Castellano

El Hospital de Manises ofertó más de 8.600 plazas formativas durante 2018.
L’Hospital de Manises va oferir més de 8.600 places formatives durant 2018.

2018 ha estat l’any amb major nombre de participants, un 68% més que el 2017

En total, s’han dut a terme 553 accions formatives, destacant l’aposta pel Pacient 5 estrelles o la millora contínua en les àrees medicoquirúrgica, infermeria i atenció primària, entre d’altres

L’adquisició de nous coneixements professionals, l’atenció centrada en el pacient, la coordinació entre àrees o tallers pràctics en el tractament de patologies són algun dels eixos que han centrat la formació que s’han dut a terme des del Departament de Salut de Manises en 2018. en total, es van realitzar 553 accions formatives que van comptar amb més de 8.600 participants, un 68% més que el 2017, entre els professionals de Manises que van poder accedir als diferents cursos relacionats amb la seva especialitat o generals, per tal de millorar la qualitat assistencial a través de la formació del personal del Departament de Salut de Manises.

“L’objectiu d’apostar per l’aprenentatge és actualitzar els coneixements dels nostres professionals, perquè estiguin al dia de les novetats i de les tècniques més innovadores del seu sector, i alhora oferir una millora assistència a les persones que cada dia acudeixen al Departament “explica Ricardo Trujillo, director gerent del Departament de Salut de Manises. Una inversió que, a llarg termini, repercutirà de manera positiva en la qualitat assistencial de tots els pacients.

De fet, una de les accions formatives de l’any passat ha estat la formació en “Pacient 5 estrelles”, un projecte encaminat a l’excel·lència en el tracte en la línia del seguir potenciant el pacient com a centre de totes les accions del Departament de Salut de Manises. En concret, en aquesta activitat han participat 1.432 professionals de l’Hospital, centres de salut i centres d’especialitats del Departament, una actuació estratègica de continuïtat per oferir el millor servei, tracte, atenció i comunicació personalitzada a pacients i familiars.

Reforç en totes les àrees

116 formadors interns del Departament de Salut de Manises han estat els encarregats d’impartir la majoria dels cursos i jornades organitzades. Les àrees medicoquirúrgica, infermeria i atenció primària constitueixen l’eix d’aquestes accions que formen part del pla de formació interna del Departament de Salut de Manises, que cada any es renova per garantir l’adquisició de noves habilitats, competències i coneixements que puguin aplicar tots els professionals al seu lloc de treball.

Entre les actuacions que s’han dut a terme, destaquen 207 cursos, 162 congressos, 39 jornades, o 13 màsters i formació de postgrau. Des del Departament de Salut de Manises s’ha volgut reforçar també de manera col·lectiva la prevenció en riscos laborals, la gestió i el lideratge d’equips, la formació tècnica en àrees assistencials i la formació transversal. Per això, el Departament de Salut de Manises ha volgut consolidar les col·laboracions amb altres entitats educatives, posant en marxa fins a 15 cursos formatius acreditats per l’Escola Valenciana d’Estudis de la Salut (EVES), com el curs d’Electrocardiografia, RCP Pediàtrica i Neonatal o sessions clíniques en Pediatria, Medicina Interna, Radiodiagnòstic o Anestesiologia.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*