L’IVF concedeix un crèdit de 1,7 milions a Advanced Organic Materials València SA per a la construcció d’una planta de producció a Llíria

Imagen panorámica de la población de Llíria.
Imagen panorámica de la población de Llíria.

Post també disponible en: Castellano

L’Institut Valencià de Finances ha formalitzat un crèdit de 1,7 milions d’euros amb l’empresa d’origen argentí Advanced Organic Materials València SA per a la construcció d’una nova planta de producció al municipi valencià de Llíria, incloent l’adquisició de la maquinària i el mobiliari necessari per al desenvolupament de l’activitat.

Advanced Organic Materials València SA és una companyia d’àmbit internacional que centra la seva activitat en la fabricació de productes farmacèutics. En concret, a través d’una sèrie de processos de refinació del seu producte base, extreuen Vitamina E i fitosterols, aconseguint concentrar el producte a més de l’75% de puresa.

Atès que la major part de la seva matèria primera procedeix de països com l’Índia, Orient Mitjà o Europa, la logística representa una part important de el cost i l’empresa ha optat per disposar de noves instal·lacions a València, on desenvoluparà una concentració primària de l’producte.

L’empresa ha estimat que de cada 100 tones que ingressarà a la planta valenciana, 15 es reenviaran a l’Argentina i les 85 restants es comercialitzaran a Europa.

Es calcula que les noves instal·lacions tindran capacitat per processar fins a 900 tones mensuals de matèria primera, el que permetrà a aquesta companyia un important creixement de la seva producció i negoci, a més de l’estalvi en costos logístics generat.

A més, la construcció i posada en marxa d’aquestes noves instal·lacions a la localitat de Llíria va comportar la creació de prop d’una vintena de nous llocs de treball.

Línia bonificada IVF Gran Empresa

Advanced Organic Materials València SA forma part d’un gran grup empresarial amb més de 250 treballadors per la qual cosa s’ha acollit a la Línia Bonificada IVF Gran Empresa posada en marxa per l’Institut Valencià de Finances a finals de l’any passat.

En concret, la companyia d’origen argentí ha accedit a un préstec de 1,7 milions d’euros a un termini de 10 anys i amb dos anys de carència per al capital.

L’interès subscrit per aquesta operació és d’Euribor més un diferencial de l’1% ia més cal destacar que, per tractar-se d’una línia de finançament bonificada, aquesta operació inclou un tram no reemborsable de l’2,5% sobre l’import de l’operació. A més, com totes les operacions subscrites per l’IVF, no compta amb comissió d’obertura ni de cancel·lació anticipada.

Amb la finalitat de fomentar la inversió i afavorir el cofinançament dels projectes, els préstecs oferts per l’IVF financen un màxim de l’80% dels mateixos.

En aquest cas, el projecte de construcció d’aquestes noves instal·lacions productives d’Advanced Organic Materials València, SA a Llíria està cofinançat a l’50% per una entitat financera privada que opera al nostre territori.

Amb la finalitat de fomentar la inversió i afavorir el cofinançament dels projectes, els préstecs oferts per l’IVF financen un màxim de l’80% dels mateixos. En aquest cas, el projecte de construcció d’aquestes noves instal·lacions productives d’Advanced Organic Materials València, SA a Llíria està cofinançat per Caixabank.

El director general de l’Institut Valencià de Finances (IVF), Manuel Illueca, ha destacat que “operacions com aquesta certifiquen la tasca de l’IVF com a banc promocional per al desenvolupament de l’economia i l’ocupació a la Comunitat, sempre en col·laboració amb les entitats financeres valencianes “.

“A través de les noves línies que hem posat en marxa oferim finançament empresarial en condicions molt avantatjoses perquè tant grans empreses com pimes i autònoms obtinguin liquiditat per desenvolupar els seus projectes empresarials”, ha afegit.

Com ha explicat Illueca, es tracta de línies bonificades pel que, a més de gaudir d’excel·lents condicions de finançament, compten amb un tram no reemborsable sobre l’import total de l’operació.

“Tot això ha permès que una empresa d’àmbit internacional com és Advanced Organic Materials València SA triï la Comunitat Valenciana per instal·lar les seves noves naus de producció, amb el que això suposarà per a l’economia i l’ocupació d’aquesta Comunitat”, ha conclòs el director general.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*