Luis Francisco Yeves revalida el seu càrrec com a alcalde de Venta del Moro

Luis Francisco Yeves ha revalidado su cargo como alcalde de Venta del Moro.
Luis Francisco Yeves ha revalidado su cargo como alcalde de Venta del Moro.

Post també disponible en: Castellano

Luis Francisco Yeves ha revalidado su cargo como alcalde de Venta del Moro.
Luis Francisco Yeves ha revalidat el seu càrrec com a alcalde de Venta del Moro.

La corporació municipal de Venda del Moro ha ratificat aquest dissabte passat com a alcalde del municipi al Popular Luis Francisco Yeves, qui repeteix mandat després d’aconseguir una àmplia majoria absoluta en les eleccions municipals celebrades el passat 26 de maig.

Luis Francisco Yeves ha estat investit alcalde amb els vots dels set regidors del Partit Popular; mentre que a l’oposició s’han quedat els dos regidors del PSOE.

L’elegit alcalde ha destacat durant el seu discurs presa de possessió: «Vull recordar-me de totes aquelles persones que ens han precedit com a membres d’aquesta Corporació per la feina que en els seus anys van realitzar pel nostre municipi, especialment, als meus companys regidors de la passada legislatura que, amb el seu treball exquisit i dedicació absoluta, van posar els fonaments perquè avui jo pugui tornar a estar davant de vosaltres, envoltat d’un extraordinari equip de persones, com a alcalde del nostre municipi. No tinc paraules suficients per agrair de cor a aquest gran grup de persones la seva il·lusió, el seu suport i la seva força per estar avui on som. I per descomptat, als que per primera vegada aneu a exercir les vostres funcions com a regidors, gràcies. La vostra energia i les vostres ganes de treballar pel nostre municipi seran, estic convençut, l’espurna que augmentin les ganes per fer de la nostra terra un lloc ple d’il·lusió i de futur.

No puc ni he d’oblidar-me d’agrair en aquest moment, a tots els funcionaris, tècnics i personal d’aquest ajuntament per la seva ajuda, treball, col·laboració i comprensió en el dia a dia del funcionament d’aquesta institució ja que, sense ells, a aquesta nau li hagués estat impossible arribar a port per seguir avançant en la direcció correcta».

Luis Francisco va tenir boniques paraules d’agraïment per als seus amics i la seva família així com per «tots els veïns del municipi que van confiar i han tornat a confiar en el nostre projecte, en les nostres il·lusions i en la nostra forma de treballar. Agrair a tots l’oportunitat que s’obre davant nostre, i vull, des d’aquí, dir que, no per ser obvi cal deixar de dir-ho, amb fermesa i convicció, vaig a governar per a tots, per als que ens han votat i per els que, legítimament, no ho han fet perquè tots som importants en aquest projecte i tots tenim coses a aportar.

Més enllà de les nostres diferències polítiques hi ha un projecte comú pel qual tots hem de treballar i pel qual no hem d’oblidar que estem avui aquí. Aquest projecte comú es diu Els Marc, Les Monges, Casas de Moya, Cases del Rei, Cases de Pradas, Jaraguas i Venda del Moro. Set nuclis i un mateix camí.

El meu compromís, el nostre compromís és amb tots i cadascun de vosaltres, dels veïns del nostre municipi, amb l’únic objectiu de treballar per aconseguir que la nostra terra, que tots els que hi vivim, tinguem l’oportunitat d’avançar cap a un futur que hem de construir entre tots amb un projecte clar i concret. Us demano confiança i us oferim treball, esforç, dedicació i honradesa. Aquests seran els eixos que marquin el nostre dia a dia a l’ajuntament.

Vull continuar afermant el model de gestió municipal desenvolupat fins ara, un model d’atenció proper, eficaç i eficient que permeti millorar i que ens permeti als polítics actuar amb rapidesa i encert, cosa primordial i que és la base de la credibilitat dels governants .

Us convido a treballar junts, a avançar junts, dins les nostres lògiques discrepàncies, per buscar el millor per als nostres veïns i de convertir aquesta legislatura en la pedra mestra que guiï i consolidi la construcció d’una terra amb possibilitats reals de futur on sumem voluntats i restem diferències, on multipliquem esforços i dividim problemes.

Des del minut zero tots els regidors d’aquesta corporació començarem la nostra feina, una feina amb un sentit, el servei als nostres veïns. I així serà la nostra gestió, una gestió per a tots tingueu al vostre ajuntament com el que és, com l’administració més propera i més eficaç a l’hora de resoldre problemes i vetllar pels interessos de tots i cadascun dels que vivim en aquest extraordinari municipi.

Ho vaig dir el primer cop que em vau donar la responsabilitat de govern; el vaig tornar a dir el 2015 i torno a repetir ara: D’aquí a quatre anys, el poble tornarà a examinar la nostra gestió en les urnes, però dia a dia, des de la transparència que ha d’oferir aquesta institució, els nostres veïns valoraran el treball dut a terme per l’equip de govern. Venda del Moro, Jaraguas, Les Monges, Els Marc, Cases del Rei, Cases de Pradas i Casas de Moya construeixen el seu futur dia a dia, i dia a dia tenim l’obligació, i així ho farem, de retre comptes a aquells que són la nostra raó de ser, els nostres veïns».

 

Be the first to comment

Deixa un comentari