Mi banner

Mª José Ruiz presenta la seua candidatura per optar a alcaldessa de Riba-roja de Túria pel PP

Post també disponible en: esCastellano

Candidatura para las próximas elecciones municipales que se celebrarán el 26 de mayo.

Candidatura per a les pròximes eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig.

“Centenars de veïns i veïnes, familiars i simpatitzants han acompanyat els populars de Riba-roja de Túria en la presentació de la candidatura que encapçala Mª José Ruiz”, segons han informat fonts del partit.

“La presentació de la candidatura per a les pròximes eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig ha tingut lloc a la Plaça de la Torre. Després d’un vídeo de presentació, els 22 candidats han acompanyat a la futura alcaldessa de Riba-roja, Mª José Ruiz “.

La candidata a alcaldessa ha presentat als qui l’acompanyaran a la llista destacant els valors dels candidats, veïns i veïnes del municipi, residents a la localitat i les urbanitzacions “disposats a donar el millor govern de Riba-roja de Turia, ia sortir a guanyar” , ha dit Mª José Ruiz en la seva intervenció.

Durant l’acte també ha pres la paraula el número dos a les llistes, Santi Navarro qui ha destacat “el valor segur de la líder del Partit Popular nomenant les característiques que reuneix, valent, lluitadora, defensora de les nostres idees i valors, coherent, solidària i dedicada per treballar pel benestar de tots els veïns de Riba-roja “.

L’acte ha finalitzat amb la intervenció de Mª José Ruiz on ha traslladat que “votar a Ciutadans és votar el partit socialista, a un govern d’esquerres, el qual ha aprovat el 93% de les propostes portades a ple pel govern format pel tripartit “. D’altra banda, ha destacat la similitud entre el Partit Popular i una família, “el nostre valor, són els nostres veïns, la gent i els de casa que necessiten la confiança, la solució i l’escolta que cada dia els donem. Som els que sempre hem estat, els que estem i els que estarem i per això, hem de remar en la mateixa direcció perquè el vaixell arribi a bon port el 26 de maig “, ha augurat.

Acompanyaran Mª José Ruiz a la candidatura del PP a l’Ajuntament de Riba-roja de Túria al número 2, Santi Navarro; en el 3, Pedro Tortajada, al 4, Raquel Argandoña; al 5, Begoña Campos; en el 6 Paula Badia; en el 7, Rosa Al Sibai; al 8, Víctor Enguix, al 9, Adrián Aliaga; al 10, Javier Moreno; al 11, Laura Guzmán; al 12, Sonia Soriano; al 13, Vicente Aliaga; al 14, Mª Carmen Vila; al 15 Daniel Martínez; al 16, Manolo Gómez; al 17 Carolina Castell; al 18, Javier Espanyol; al 19, Tomàs Santamaría; al 20, Maribel Delgado; al 21, José Luis Folgado; al 22, Mercedes Rodríguez; al 23, Jaume Gavarda; i en el 24, Marivi Soriano.

Deixa un comentari