Macastre i Godelleta cauen davant el Caudete i l’Llosa del Bisbe, respectivament

L’Atlètic de Macastre ha lluitat però no ha sentenciat i ha caigut per 0-2 a casa.

Una primera part igualada en què el gol dels visitants al 37 ‘va marcar la diferència del primer temps.

Després del descans, el partit es va anar dirigint per a benefici dels visitants, que van manar més que els locals, els qui no van aprofitar les ocasions generades i, en el tram final del partit, un gol a falta de 4 minuts del final i l’expulsió de Steve per doble groga, van portar a la derrota dels macastreros, que es queden en el lloc 13 amb 17 punts.

Llosa del Bisbe 5-4 Godelleta

Els deu primers minuts van tenir un clar dominador local, en el qual van aconseguir dos gols molt importants en el desenvolupament del partit.

No obstant això, la insistència dels de Domingo va portar a poder retallar distàncies al 15 ‘, gràcies a Andrés.

Però 3 gols més dels locals (un d’ells de penal) i el del doblet d’Andrés, van portar a un partit molt boig i agitat al 5-2 al descans.

A la segona meitat, el Godelleta va creure molt, per això van arribar a retallar distàncies gràcies als gols de Dani i Ricardo, per posar a serioses dificultats als de Llosa, però es va quedar a la intent i derrota de Godelleta per la mínima.

Després del partit la UD Godelleta és penúltim amb 8 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks