Mi banner

Manises acull l’exposició “Hi havia una vegada, però ja no” per visibilitzar els rols imposats a les dones

Post també disponible en: esCastellano

La exposición está compuesta por 13 fotografías y 6 textos de la artista Pilar Taberner sobre las desigualdades que se derivan de los roles.

L’exposició està composta per 13 fotografies i 6 textos de l’artista Pilar Taberner sobre les desigualtats que es deriven dels rols.

L’Hospital de Manises exposa la mostra “Hi havia una vegada, però ja no” de la fotògrafa Pilar Taberner composta per 13 fotografies i 6 textos amb la qual es pretén fer reflexionar sobre els rols imposats a les dones i les desigualtats que es deriven d’aquests des de diverses temàtiques com la violència de gènere o la cosificació del gènere femení. Una exposició que es va inaugurar a la Casa de Cultura de Manises i que ha estat present a la Universitat de València i diferents localitats de la província.

Aquesta iniciativa s’emmarca en la celebració del Dia Internacional de la Dona i ha estat inaugurada per les responsables del Comitè de Direcció del Departament de Salut de Manises, que representen el 60% del comitè, encapçalades per la directora Assistencial de l’Hospital de Manises, María José Fas i la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Manises, Pilar Bastant. En el Departament de Salut de Manises, el 73% del personal contractat és femení amb una important presència a la Direcció.

Deixa un comentari