Manuel Civera: “L’arribada d’empreses punteres a la nostra zona industrial ha estat una gran oportunitat per a Llíria”

Manuel Civera en una mesa redonda de polígonos.
Manuel Civera en una mesa redonda de polígonos.

Post també disponible en: Castellano

Manuel Civera en una mesa redonda de polígonos.
Manuel Civera en una taula rodona de polígons.

L’alcalde participa a la II Jornada sobre l’Evolució del Sector Immobiliari a la Comunitat Valenciana per parlar del mercat inmologístico

L’alcalde de Llíria, Manuel Civera, va participar ahir a la II Jornada sobre l’Evolució del Sector Immobiliari a la Comunitat Valenciana, exactament a la taula que analitzava el mercat inmologístico de la província de València. El moderador, Víctor Jiménez, ha destacat el paper de Civera en la projecció de la nova zona industrial del seu municipi ja que ha possibilitat la implantació d’empreses punteres com Power Electronics. “Per a totes les empreses que han decidit implantar-se a Llíria ha estat una gran oportunitat, pel seu posicionament estratègic en les comunicacions i altres infraestructures que Llíria posa al seu abast”, ha manifestat Jiménez.

Civera ha assenyalat que per a poder augmentar les oportunitats d’inversions d’empreses i, així poder canviar les iniciatives d’ocupació local, “és necessària una col·laboració publicoprivada i treballar tots en una mateixa línia”, cosa que van ressaltar també la resta d’integrants d’aquesta taula relativa a qüestions industrials i logístiques. “És per això que empreses de diferents sectors estan construint ja les seves naus en el nostre sòl industrial”, ha afirmat. A més, l’alcalde ha recalcat que l’empresariat és fonamental per a la vida d’un municipi “i només em queda remarcar que aquests èxits s’han pogut aconseguir gràcies al treball conjunt d’aquests quatre anys”.

Per la seva banda, el director general de Desenvolupament de Negoci de Grup Bertolín, Antonio Piles, com a agent urbanitzador del polígon de Llíria, ha manifestat que les infraestructures “només es poden desenvolupar amb polítics que entenen el concepte de col·laboració” i, igual que el alcalde, va destacar la gran tasca de treball entre el sector públic i el privat “gràcies al qual hem pogut posar en valor el sòl industrial de Llíria”.

Aquesta empresa treballa en projectes de promoció delegada o clau en mà, gestionen les llicències amb totes les administracions: locals, autonòmiques, Adif, el Ministeri de Foment … el que ve a recolzar que la col·laboració entre el públic i el privat “és imprescindible per que un projecte prosperi “. Piles va esmentar que Power Electronics es va plantejar anar-se’n a Arizona (Estats Units) o quedar-se a Llíria, on definitivament ha instal·lat la seva planta, el que demostra que gràcies “al suport institucional les grans empreses segueixen apostant per la Comunitat Valenciana”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*