Merlin inicia la seua aposta logística per València amb una nova plataforma de 35.000 m2 a Riba-roja

El consejero delegado de Merlin Properties, el alcalde de Riba-roja y los responsables de Pavasal y Triangle han visitado la obra en su recta final.
El consejero delegado de Merlin Properties, el alcalde de Riba-roja y los responsables de Pavasal y Triangle han visitado la obra en su recta final.

Post també disponible en: Castellano

El consejero delegado de Merlin Properties, el alcalde de Riba-roja y los responsables de Pavasal y Triangle han visitado la obra en su recta final.
El conseller delegat de Merlin Properties, l’alcalde de Riba-roja i els responsables de Pavasal i Triangle han visitat l’obra en la seva recta final.

La companyia immobiliària Merlin Properties, una de les més importants en el sector logístic espanyol, ha aterrat a la Comunitat Valenciana amb la posada en el mercat de lloguer d’una nau logística de 35.000 metres quadrats construïts, situada en el sector 13 de la zona industrial de Riba-roja de Túria.

El conseller delegat de Merlin Properties, Ismael Clemente, ha visitat la plataforma amb l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga, a la recta final de la seva construcció, ja que està prevista la seva finalització per al tercer trimestre d’aquest any. Tots dos han coincidit a destacar “la situació de Riba-vermella com la millor possible a l’àrea metropolitana de València per al sector logístic: just a la cruïlla entre l’A-3 i l’A-7, a 5 minuts de l’aeroport ia 20 del port de València “, segons fonts de l’empresa.

“Es tracta d’una plataforma logística dividida en tres naus de 10.000, 10.000 i 15.000 metres quadrats construïts, respectivament, amb 49 molls de càrrega en total i unes qualitats que la fan única a l’àrea metropolitana de València”.

“La plataforma comptarà amb característiques d’última generació, un disseny molt eficient que optimitza la capacitat d’emmagatzematge, aproximadament, 1,2 palets per metre quadrat de sòl, a més d’una alçada lliure de 12 metres. Compta amb il·luminació natural i s’han aplicat criteris de sostenibilitat per obtenir la certificació Breeam Very Good “, han afegit des de la signatura.

La visita realitzada a les obres tot just uns mesos abans de la seva finalització ha comptat també amb representants de Pavasal, constructora encarregada de desenvolupar l’obra, i de Triangle, l’empresa responsable de la conceptualització del projecte.

Durant la visita, l’alcalde de la localitat va agrair “l’aposta de Merlin per Riba-roja” i va destacar “les bondats del municipi per al sector logístic per la seva immillorable ubicació: el mercat ens busca”. En aquest sentit, va destacar el “benefici que suposa per a Riba-roja que empreses del rigor, la serietat i la importància de Merlin es fixin en la localitat perquè és garantia que els operadors logístics arribaran “.

Per la seva banda, Clemente ha agraït “el suport i les facilitats rebudes per part de l’Ajuntament de Riba-roja” i ha declarat que és “molt probable que la companyia immobiliària desenvolupi més projectes a la Comunitat Valenciana després de l’èxit d’aquesta primera iniciativa” .

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*