Més de 30 agents públics i privats es reuneixen a Requena per optimitzar la gestió de serveis turístics locals

València Turisme celebra la Mesa de Promoción y Empresas de Servicios Turísticos Locales de las comarcas de Requena-Utiel y El Valle de Ayora- Cofrentes.
València Turisme celebra la Mesa de Promoción y Empresas de Servicios Turísticos Locales de las comarcas de Requena-Utiel y El Valle de Ayora- Cofrentes.

Post també disponible en: Castellano

La sala d’actes del Museu de el Vi de Requena ha acollit aquest dimarts al matí la reunió de la Taula de Promoció Turística i Empreses de Serveis Turístics Locals de les comarques de Requena-Utiel i La Vall d’Aiora-Cofrents, organitzada per València Turisme , que ha congregat a més de 30 agents dedicats a activitats turístiques locals, entre tècnics municipals i empresaris.

La trobada ha comptat amb la presència de l’alcalde de Requena, Mario Sánchez; la regidora de Turisme, Mª José Martín; el director de València Turisme, Evarist Caselles; i els tècnics de Promoció Nacional i Internacional de l’Patronat de Turisme de València, que han prestat el seu assessorament als assistents.

L’objectiu d’aquest fòrum, el segon que se celebra a la província de València, és donar a conèixer tots els recursos que València Turisme posa a disposició dels municipis perquè puguin potenciar la seua activitat turística particular i la seva acció comuna a les comarques com a via de desenvolupament econòmic, amb la qual combatre, a més, el despoblament.

“Volem que després d’aquestes sessions entreu en contacte amb els receptius que puguin posar al mercat les accions turístiques que esteu preparant com a productors, a més de fer de baula per connectar-vos amb altres administracions”, ha explicat el director de València Turisme a l’inici de la jornada.

Turisme com a font de riquesa

“En aquestes sessions estem oberts a les vostres iniciatives per ajudar-vos a desenvolupar més activitat, organitzar els serveis que oferiu i que tingueu més capacitat d’promoció per convertir-los en experiències de felicitat que puguin pagar i gaudir els visitants, en benefici del nostre territori”, ha agregat Caselles.

L’alcalde de Requena, per la seva banda, ha destacat la importància de celebrar aquest tipus de jornades, ja que “els municipis de Requena-Utiel i la Vall d’Aiora-Cofrents tenen molt a oferir, molt per explotar i molta feina per davant per fer de l’turisme una font de riquesa, molt més important del que és ara “.

València Turisme celebrarà en les pròximes setmanes noves jornades comarcals a la província, per potenciar que ajuntaments i empresaris locals dedicats a l’turisme assoleixin els seus objectius amb el major èxit possible.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*