Més de 4.500 persones visiten la Diputació a les jornades de portes obertes amb motiu del 9 d’Octubre

Este martes, a las 23.30 horas en Plaza Manises, concierto musical gratuito con Els Jóvens, Soledad Vélez y Cero en Conducta djs.

Post també disponible en: Castellano

Més de 4.500 persones van visitar aquest passat cap de setmana els palaus de la Batlia i Els Scala, seu central de la Diputació de València, en les jornades de ‘Palaus oberts’ amb motiu de la festivitat del 9 d’Octubre. Els visitants van poder recórrer diverses estances de la corporació provincial, des dels patis gòtics fins al saló de plens, passant pel despatx del president, l’Escala Imperial o la sala de Respecte.

Les jornades de ‘Palaus oberts’ de dissabte i diumenge van servir a més per apropar a la ciutadania alguns dels tresors patrimonials de la Diputació, com la ‘Cadira d’Or’ utilitzada pel rei Alfons XIII a l’Exposició Regional de 1909 i el quadre d’Ignacio Pinazo ‘Mort del Rei en Jaume i’, que ha estat exposat durant el cap de setmana a la Sala d’Respecte al costat de tres esbossos de l’obra del mateix autor, becat per la Diputació a la fi del segle XIX, i una mostra fotogràfica de la celebració del 9 d’Octubre a 1932 a València. 

Les activitats programades per la Diputació amb motiu del 9 d’Octubre, en col·laboració amb la Generalitat, continuaran aquest dimarts a plaça Manises, amb el concert a les 23.30 hores en el qual tocaran Els Jóvens i Soledad Vélez, i que finalitzarà ja entrada la matinada amb els djs Zero en Conducta.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*