Mi banner

Més d’un centenar de persones assisteixen a la presentació de la candidatura d’Amb tu a la Pobla que encapçala Jaume Ruix

Post també disponible en: esCastellano

Contigo se presenta como la esperanza de muchos poblanos que están cansados de ver siempre las mismas caras en la política.

Dissabte passat el partit Amb tu va presentar a Jaume Ruix com a candidat a l’alcaldia de la Pobla de Vallbona.

Dissabte passat el partit Amb tu va presentar a Jaume Ruix com a candidat a l’alcaldia de la Pobla de Vallbona després que fa una setmana triessin mitjançant primàries a Ruix com a cap de llista. L’acte de presentació ho van celebrar a La Casa Gran i hi van assistir més d’un centenar de poblanos i poblanas que van omplir el saló on es va celebrar l’esdeveniment.

En l’acte van intervenir Manolo Martínez, alcalde de Gàtova i president provincial de Amb tu; Diumenge Vermell, candidat al Parlament Europeu i Yolanda Santos, vice-presidenta de Amb tu a nivell nacional, i finalment va ser Jaume Ruix qui va dirigir unes paraules als assistents, on va exposar diferents propostes que Amb tu portarà en el seu programa el 26 de maig i també va explicar tot el creixement que està tenint el partit ” verd ” a la Pobla de Vallbona.

Jaume Ruix va explicar en el seu discurs que ” som molts els poblanos que estem cansats de veure sempre les mateixes cares en la política, perquè al cap ia la fi de tots els partits es presenten els mateixos, però perquè la Pobla creixi i millori necessitem a gent nova, que tingui ganes i il·lusió que aportacions noves idees ”. ” Sóc jove i em presento com a candidat a l’alcaldia perquè la gent es de compte que els joves de la Pobla tenen molt a aportar al nostre poble ”, aquesta va ser una de les frases de Ruix més aplaudides pels assistents.

Finalment, Jaume Ruix ha valorat que ” la Casa Gran se’ns ha quedat petita, perquè cada vegada són més els veïns que estan il·lusionats en aquest projecte, ja que s’adonen que la Pobla és el primer i que tenim potencial per ser un municipi referent a la Província de València ”.

Per ara Amb tu encara no ha revelat els noms dels membres que acompanyaran a Jaume Ruix en la seva llista, però asseguren que és ” gent que es coneix molt la Pobla i que els poblans reconeixeran a l’instant ”.

.

Deixa un comentari