Mil persones comparteixen un berenar especial de Reis a Utiel amb un tortell de 6 metres

Post també disponible en: Castellano

Utiel ha comptat amb un gran reclam per a abarrotar la Plaça Porta de Sol. El Tortell de Reis Gegant ha convocat al voltant de 1.000 persones que han pogut delectar-se amb una porció d’aquestes postres típic nadalenc acompanyat de xocolata calenta per compartir un berenar nadalenca especial entre veïns.

A més, els més petits s’han portat a casa un regalet de record: Una figureta de ceràmica típica de l’Tortell de Reis. En aquesta ocasió la fava no s’ha inclòs dins de les postres perquè cap dels assistents es fora amb mal gust de boca a casa.

El dolç de Reis gran, donat per l’empresa de pastisseria “La Tahona d’Utiel” ha necessitat per a la seva elaboració més de 100 quilos de massa, 200 ous i diversos quilos de fruita gebrada i de ratlladura de llimona i taronja.

Un tortell gegant, de sis metres de llarg per dos d’ample, que ha endolcit els paladars de més de mil persones en aquest berenar especial de Reis que s’avança a l’arribada de Ses Majestats el proper diumenge a Utiel.

El 5 de gener, a partir de les 11.30 en Teatre Rambal, els Reis Mags d’Orient rebran en audiència els nens i nenes per escoltar les seves peticions i recollir les cartes d’última hora. A partir de les 18.00 hores se celebrarà pels carrers d’Utiel l’emotiva Cavalcada de Reis que a més comptarà amb una comitiva reial amb més de 100 participants i espectacle d’animació.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*