Molts gols i la victòria per al Requena B en el derbi intercomarcal contra l’Atlètic Torís (5-2)

El Atlético de Turís se ha repartido los puntos. Foto: Raúl Miralles.

Des de l’inici els locals van ser contundents i fermes candidats principals a endur-se els 3 punts, ja que van ser constants en el joc ofensiu, per això en 5 minuts entre el 12 ‘i el 17’, Jorge Sáez va fer els 2 primers gols de la tarda .

Els turisanos no donaven lucidesa ni pistes de poder fer cap gol, però va donar la sorpresa quan al 29 ‘Óscar Alcaide va retallar distàncies amb el 2-1. No obstant això l’alegria va durar molt poc, en només 4 minuts, Alejandro, poc després de cumplise els 30 minuts de joc, va tornar a enganxar una urpada que els va permetre tornar a posar-se 2 gols per davant dels rivals per acomiadar la primera meitat.

En el segon temps, els locals seguína portant el joc, un inici fort va a veure que poc trigarien a arribar més gols, de manera que al 64 ‘, els locals tornarien a fer més gran la bretxa. Els turisanos havien d’espavilar si volien tenir cap opció de fer alguna cosa durant el que restava de partit, però res més lluny de la realitat, al final els requenenses van ser els qui, si cap de setmana de Fira Gastronòmica, quan ja agonitzava el partit, Javi Bialek va posar el definitiu 5-2.

Requena es col·loca setè amb 33 punts i l’Atlètic Turís cuer amb 2 punts. Informa, Raúl Miralles @raulmks