“Moment Faller”, cartell guanyador de les Falles d’Utiel 2020

Momento Fallero, cartel ganador de las Fallas de Utiel 2020.
Momento Fallero, cartel ganador de las Fallas de Utiel 2020.

Post també disponible en: Castellano

El seu autor, Sergio A. Ramos, aconseguix per quart any consecutiu este premi

Sergio A. Ramos ha estat el guanyador de el Concurs de Cartell Anunciador de Falles 2020 amb l’obra presentada sota el lema “Momento Fallero”
Ahir, dilluns 17 de febrer, la Junta Local Fallera va procedir a l’obertura dels cartells anunciadors de Falles resultant triat per unanimitat el presentat per Sergio A. Ramos.
L’artista, fotògraf de professió, s’alça per quart any consecutiu com a guanyador de l’concurs de cartell de falles d’Utiel.
“El cartell conté els principals elements que simbolitzen la festa fallera: Una espardenya en representació del faller; un tros de tela de vestit de fallera i la peineta com a icones de la dona fallera, tres masclets en què represente a les tres comissions amb els escuts de les falles majors i infantils. En el fons simbolitze el casc urbà d’Utiel i també he volgut unir la tradició vitivinícola i fallera amb una copa de vi que conté foc “explicava el guanyador de l’concurs.
Pel que fa a les tècniques utilitzades “es basen en la fotografia, amb bona il·luminació, posició d’elements i algun recurs de Photoshop” apuntava l’autor.
Els cartells presentats a concurs estaran exposats de el 29 de febrer a l’15 de març a la Casa de Cultura d’Utiel.
Des de l’Ajuntament d’Utiel traslladem la nostra més sincera enhorabona a l’guanyador i el nostre agraïment a la resta de participants per la seua col·laboració.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*