Natalia Montañés serà la primera presidenta d’Honor del “Mà a Mà” de Bunyol

En la actualidad es Directora Titular de la Banda Simfònica de la Unió Musical de Catarroja
En la actualidad es Directora Titular de la Banda Simfònica de la Unió Musical de Catarroja

Post també disponible en: Castellano

En la actualidad es Directora Titular de la Banda Simfònica de la Unió Musical de Catarroja
En l’actualitat és directora Titular de la Banda Simfònica de la Unió Musical de Catarroja

Natalia Montañés serà la primera presidenta d’Honor del concert “Mà a Mà” de Bunyol 2019. Des que es va instaurar aquesta figura fa uns anys, és la primera vegada que una dona ocupa aquest càrrec. Montañés, a part de participar en la promoció i en la difusió de la 46a edició del concert, serà l’encarregada de dirigir l’Himne a Bunyol amb el qual es posarà punt final a l’esdeveniment el proper 17 d’agost.

Natural de Llíria, Natalia Montañés, cursa estudis superiors en els Conservatoris “Joaquín Rodrigo” de València i “Manuel Massotti” de Múrcia, compaginant-los amb estudis de Psicologia a la Universitat de València.

Dels estudis que ha realitzat de Direcció d’Orquestra i Banda cal destacar els consells, anàlisi i tècnica adquirida amb el Mestre Sanz-Espert. També ha realitzat seminaris de Direcció d’Orquestra a Berklee College of Music de Boston passant, posteriorment, a ser professora assistent dels cursos de direcció organitzats per la Diputació de Terol (2006-2018) i els organitzats per Berklee València (2012-2018) i becats per la Generalitat Valenciana.

Participa activament en els festivals del Midwinter Clinic (Minnesota) i Midwest Clinic (Chicago).

Ha dirigit l’Orquestra i Banda del Conservatori Professional de Música d’Alacant, Banda del Conservatori Superior de Canàries, Banda i Orquestra Juvenil de la Unió Musical de Llíria, Banda i Orquestra Simfònica de la Banda Primitiva de Llíria, Ateneu Musical de Cullera, L ‘ Amistat de Quart de Poblet, Unió Musical de Sueca, Banda Simfònica i Cor de la Lira Carcaixentina; la Banda Simfònica Municipal de Madrid i les Bandes Municipals de Bilbao, Santa Cruz de Tenerife, Castelló, Badajoz i Albacete, Banda Simfònica de AMProBand, Banda Simfònica Municipal de Còrdova (Argentina), Concert Band of University of Minnesota-Duluth i Grand Symphonic Winds de Saint Paul (Minnesota, USA), Orquestra de Sopros Brasileira i Banda Sinfônica do Conservatório de Tatuí (Brasil), Orquestra del Conservatori Nacional i Orquestra Simfònica Nacional del Paraguai i The US Army Orchestra (Washington D.C.).

Ha dirigit, produït i realitzat el IV i V Congrés Iberoamericà de Compositors, Directors i arranjadors de bandes simfòniques i Ensembles (Santa Creu de Tenerife, 2008 / Llíria, 2013). El 2011 la Generalitat Valenciana li encarrega la negociació de l’organització de la WASBE Conference a València. Ha dut a terme la producció, coordinació i realització dels concerts “Homenatge ALS Músics Valencians”, celebrats al Palau de Congressos (2013), Palau dels Arts (2014) i Palau de la Música de València (2015).

En l’actualitat és gerent de Trepse Swing, secretària del Congrés Iberoamericà de Compositors, Directors i arranjadors de bandes simfòniques i Ensembles i, des de setembre de 2018, Directora Titular de la Banda Simfònica de la Unió Musical de Catarroja.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*