Naixen a l’Hospital de Manises 134 nadons des que es va decretar l’estat d’alarma

Manises celebra una jornada sobre los últimos avances en Hemodiálisis.
Manises celebra una jornada sobre los últimos avances en Hemodiálisis.

Post també disponible en: Castellano

L’embaràs és un dels moment més únics i recordats per a qualsevol gestant, una situació molt especial que en aquest període d’excepcionalitat segueix el seu camí cap a una nova vida. A l’Hospital de Manises han nascut 134 nadons des que es va decretar l’Estat d’Alarma per la pandèmia de l’Covid-19. “Aquests naixements s’han desenvolupat amb normalitat i garanties, vetllant en tot moment per la seguretat de la mare i el nadó”, subratlla el doctor Fernando Gil Raga, cap de servei de Ginecologia Hospital de Manises.
 
I és que la pandèmia ha obligat els centres hospitalaris a adaptar protocols habituals de seguiment de les embarassades per extremar les mesures de seguretat per a pacients i professionals. I aquesta nova situació, ha generat també nombrosos dubtes entre les futures mares que poden generar una sensació d’incertesa i preocupació. Per això, el servei d’Obstetrícia i Ginecologia de el Departament de Salut de Manises vol llançar un missatge de tranquil·litat i acompanyament a les mares embarassades que “en tot moment van comptar amb el seguiment i la implicació de tots les professionals”, explica Gil Raga .
 
Les llevadores i especialistes de l’àrea d’Obstetrícia i Ginecologia de el Departament de Salut de Manises estan en contacte permanent amb les pacients, fent un seguiment de les consultes de manera presencial o per via telefònica. Així, a l’Hospital de Manises es realitzen físicament les analítiques dels tres trimestres, les visites de l’ecografia de la setmana 12, la prova morfològica de la setmana 20-22 que es fa coincidir amb la prova que mesura el coll de l’úter, l’ecografia de el tercer trimestre i la consulta de monitors. “La resta de les consultes, com el control de l’pes i de la tensió, o la informació sobre els resultats de les analítiques, les realitzem per telèfon”, indica el doctor Gil Raga.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*