Oberta a el públic a Requena l’exposició “Herois ocults. Invents genials. Objectes quotidians”

Abierta al público en Requena la exposición "Héroes ocultos. Inventos geniales. Objetos cotidianos"
Abierta al público en Requena la exposición "Héroes ocultos. Inventos geniales. Objetos cotidianos"

Post també disponible en: Castellano

Es podrà veure a la Plaça del Portal de l’4 a l’22 de febrer de 2020. Pertany a l’Vitra Design Museum, i està produïda i organitzada per “la Caixa”, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Requena

L’alcalde de Requena, Mario Sánchez; la regidora de Turisme i Cultura, Mª José Martín; la directora d’Àrea de Negoci de CaixaBank a Torrent, Eva Toran; i el delegat de la Fundació Bancària “la Caixa” a la Comunitat Valenciana, Álvaro Borràs; han assistit hui a la presentació de la mostra Herois ocults. Invents genials. Objectes quotidians. L’exposició, organitzada per “la Caixa” amb la col·laboració de l’Vitra Design Museum, es presenta a la plaça del Portal amb el suport de l’Ajuntament de Requena.

L’exposició constitueix una innovadora mostra de divulgació de el disseny d’aquells elements que componen la nostra rutina i les nostres costums. Elements ideats per fer-nos la vida quotidiana més pràctica i còmoda, i que han perdurat en el temps, alguns d’ells pràcticament sense modificacions, transcendint amb tota seguretat les pròpies pretensions dels seus creadors. Invents, tots ells, que ens passen desapercebuts en el nostre dia a dia, acostumats ja a la seva ús habitual, però que han modulat la nostra existència de forma concloent i evident.

Els herois ocults són objectes que han estat fabricats milions de vegades, però que segueixen sent indispensables en el dia a dia. Han demostrat la seva vàlua una i altra vegada i, en essència, han romàs inalterables durant dècades. Dit d’una altra manera, són clàssics quotidians.
Així doncs, les històries que envolten a aquests objectes quotidians permeten extreure interessants conclusions sobre encertades estratègies creatives i empresarials.

L’exposició “Herois ocults. Invents genials. Objectes quotidians” Es podrà veure a la Plaça del Portal de l’4 a el 22 de febrer de 2020, amb el següent horari:
-Dilluns a divendres: de 12:30 a 14:00 i de 17:00 a 21:00.
-Dissabtes, diumenges i festius: de 11:00 a 14:00 i de 17:00 a 21:00.
-Visites guiades per al públic general: De dilluns a divendres, a les 19:00.
-dissabtes, diumenges i festius: a les 12:00 ia les 19:00.

Més informació a la pàgina web d’aquesta exposició itinerant.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*