Mi banner

Pablo Casado visita uns camps de tarongers a la Pobla de Vallbona costat de la presidenta del Partit Popular CV, Isabel Bonig

Post també disponible en: esCastellano

Bonig ha visitado unos campos de naranjos en La Pobla de Vallbona junto al presidente del Partido Popular, Pablo Casado.

Bonig ha visitat uns camps de tarongers a la Pobla de Vallbona al costat del president del Partit Popular, Pablo Casado.

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV) defensarà a Europa els interessos del camp valencià “després del menyspreu a què ha estat sotmès per part de Ximo Puig i de Pedro Sánchez”.

Així ho ha afirmat avui la presidenta del PPCV i candidata a la Generalitat, Isabel Bonig, que ha assenyalat que l’actual Consell del Botànic “no ha fet ni una sola al·legació a la PAC 2020 i ha deixat abandonats a Europa als agricultors”. Bonig ha visitat avui uns camps de tarongers a la localitat valenciana de la Pobla de Vallbona al costat del president del Partit Popular, Pablo Casado.

La presidenta del PPCV ha indicat que quan governi impulsarà una oficina de la Comunitat Valenciana a Brussel·les “que serveixi d’interlocutor constant entre el sector citrícola i les institucions europees”. Així mateix, ha assenyalat que exigirà que es tinguin en compte “les necessitats de l’agricultura valenciana i els necessaris plans de reconversió després de la deixadesa del PSOE amb la política agrària comuna”.

“Li demanarem Pau Casado, quan sigui president del Govern, i a Esteban González Pons com a europarlamentari que prenguin les mesures necessàries per a la immediata aplicació de la clàusula de salvaguarda i el control de les importacions de cítrics”, ha afegit.

Així mateix, ha explicat que el PPCV proposarà que un port de la Comunitat Valenciana es converteixi en la porta d’entrada de totes les importacions de tercers països “perquè garantim que les mesures fitosanitàries s’apliquen als cítrics”.

Bonig ha assenyalat que el PPCV “considera el camp valencià com a element imprescindible i per això cal cuidar-lo, protegir-lo i ajudar-lo”. Així, entre altres propostes s’inclouen l’exempció de l’IBI rústic, subvencions i un compromís pressupostari davant males temporades o plagues com Xylella. També contempla ajudes de mínims de 15.000 euros durant 3 anys i la modificació de l’assegurança agrària per incloure contingències climatològiques i rendes mínimes que garanteixin el futur del camp davant de situacions complicades.

Deixa un comentari