Partit de sensacions baixes del CD Xest que cau per 2-1 contra el Xirivella

Els xestanos van oferir, però aquest jornada no prou. En línies generals, una primera part que no va tenir molt a dir i va faltar precisió i efectivitat de tres quarts cap amunt.

El contrari de la segona meitat, que sí que es van veure dos equips més alliberats i que van buscar el gol que els permetés posar-se per davant. I qui sí ho van aconseguir amb escreix, van ser els jugadors locals, que només van necessitar 5 minuts per posar-se per davant i en només 2 minuts, Max i Jesús, jugadors d’atac, van posar molt costa amunt al conjunt de Juan Sánchez.

Després del 2-0 al minut 51, la cosa semblava no tenir molta viabilitat si es buscava puntuar, i fins i tot la victòria, però els blaus no van deixar mai de intentar-ho. No va arribar l’esforç necessari per aixecar el vol. Però sí que a la recta final, els de Xest van tenir un raig de llum que els permetés almenys retallar distàncies i celebrar el gol de Rubén Rodriguez, en el 85, i ja acomiadar la trobada.

Després de la derrota, el CD Xest queda en el lloc 11 amb 23 punts. Informa, Raúl Miralles @raulmks