Podem fa pública la seua candidatura a l’Ajuntament de Bunyol que encapçala Mati Mas

Candidatura elegida por las bases de Podemos al Ayuntamiento de Buñol.
Candi

Post també disponible en: Castellano

Candidatura elegida por las bases de Podemos al Ayuntamiento de Buñol.
Candidatura triada per les bases de Podem a l’Ajuntament de Buñol.

Tal com han informat fonts de la formació, el passat dia 5 de febrer es va tancar el procés de primàries per elegir les diferents candidatures de Podem a les eleccions municipals de maig. Del resultat d’aquestes ha sortit conformada la candidatura d’Podem per a l’Ajuntament de Bunyol.

La candidatura està encapçalada per Mati Mas, seguida de Luis Antomás, Mari Luz Ortiz, Román Soto, María Jesús Franco, Rafa Calabuig, Alejandro Navarro i Sergio Estada.

Des Podem Bunyol també han informat que han iniciat un procés de diàleg amb Esquerra Unida “per veure si és possible concórrer a les eleccions sota una mateixa llista; seguint el procés de confluència que s’ha posat en marxa no només a nivell nacional sinó també a nivell autonòmic i municipal “.

“Tot i això, Podem ha donat llibertat a cada agrupació local per dur endavant, o no, aquest procés de confluència i per presentar-se bé en coalició o bé de manera independent segons ho estimi cada agrupació local”, tal com han afegit des de la formació.

“Podem es presenta per primera vegada a unes eleccions a Buñol, i ho fa amb un projecte de municipi realista, renovador i integral; on es prioritza el desenvolupament sostenible i el respecte a l’entorn i al ciutadà, enfront de les polítiques de grans obres infrautilitzades i mal mantingudes, al malbaratament injustificat i al clientelisme polític “, han destacat des de l’agrupació local.

“Ens vam presentar amb una clara voluntat de canvi de rumb en la política local, som gent treballadora que depèn d’una nòmina, nova en la gestió política, però amb un compromís clar de servei amb la societat i la seva activitat social i publica”, han afegit.

“Estem i estarem en contacte amb els problemes del carrer i els seus veïns i ens posem a la seva disposició per intentar entre tots donar-los solució”, han finalitzat des Podem Bunyol.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*