Presentació del Llibre de Festes de Requena 2019

El viernes 2 de agosto a las 20:30 horas en el claustro del Museo Municipal
dav

Post també disponible en: Castellano

El viernes 2 de agosto a las 20:30 horas en el claustro del Museo Municipal
El divendres 2 d’agost a les 20:30 hores al claustre del Museu Municipal

La presentació oficial del LLIBRE DE FESTES 2019 ha estat la primera presa de contacte amb el programa complet de la Fira i Festa que recopila tots els actes i activitats previstos per a aquest 2019.

Entre elles, cal destacar les actuacions de Carlos Núñez, l’espectacle d’hipnosi que realitzarà el valencià Toni Pons, el musical d’homenatge al grup Queen o els concerts de les agrupacions musicals requenenses com l’Orquestra Filharmònica Fundació Ciutat de Requena amb la veu de Sole Jiménez i la Banda Simfònica de la Societat Musical Santa Cecília de Requena acompanyats per Gisela, entre molts esdeveniments per a tots els públics.

A l’acte, hi han assistit la regidora de fira i festes, María José Arroyo, el primer edil requenense, Mario Sánchez, la reina i president centrals de la LXXII Festa De La Verema, Natalia Lechago i Alberto García, la reina i presidents centrals infantils, Lucía Ortiz i Pablo Gómez, a més de diversos membres de la corporació municipal, entre d’altres autoritats i públic en general.

Després d’aquesta presentació dels llibres es repartiran de mica en mica a les llars requenenses i també podrà consultar al web municipal.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*