Presentada la V edició del Trofeu d’Orientació Ciutat de Requena

Foto de grupo presentación V Trofeo Ciudad de Requena.
mde

Post també disponible en: Castellano

Foto de grupo presentación V Trofeo Ciudad de Requena.
Foto de grup de la presentació V Trofeu  d’Orientació Ciutat de Requena.

S’ha presentat, al Palau del Cid de Requena, la V edició del Trofeu d’Orientació Ciutat de Requena. En aquesta ocasió, tindrà lloc els dies 6 i 7 d’abril i es desenvoluparà a Requena i en la pedania de Hortunas.

A l’acte han acudit el president de la Federació d’Orientació de la Comunitat Valenciana, Santiago del Moral, el president del S.D. Correcaminos, Paco Borao, el regidor d’esports, Jorge Sáez, l’alcalde de Requena, Mario Sánchez, i diferents representants del món de l’esport i de la Policia Local.

L’orientació és un esport en el qual cada participant realitza una cursa individual o col·lectiva cronometrada amb ajuda d’un mapa i una brúixola. Al mapa es troben uns controls marcats pels quals el participant ha de passar, els quals són secrets i desconeguts pel corredor al principi de la carrera. Algunes categories d’aquesta edició del Trofeu d’Orientació Ciutat de Requena puntuen per la Lliga Espanyola d’Orientació, concretament es tracta de la 3ª prova de la Lliga Espanyola.

Aquest esdeveniment esportiu constarà d’una competició de mitja distància en Hortunas el dissabte al matí, una competició de Sprint a Requena el dissabte a la tarda, i una competició de llarga distància en Hortunas el diumenge al matí. Aquesta activitat està impulsada pel Programa de Suport a Competicions Esportives de la Comunitat Valenciana i per la Fundació Trinidad Alfonso.

L’alcalde de Requena, Mario Sánchez ha destacat la importància d’aquest esdeveniment, ja que “és un projecte que dóna vida a les 25 llogarets de Requena”. A més, ha animat els organitzadors a seguir pel bon camí que porten des de fa anys amb la gestió d’activitats com aquesta.

Per la seva banda, el president de la Federació d’Orientació de la Comunitat Valenciana, Santiago del Moral, ha posat èmfasi en les 41 categories que componen l’activitat destacant la ideal zona on es realitzarà la cursa. Pel que fa a l’orientació ha assegurat que “és un esport per a tota la família”. A més, el president del S.D. Correcaminos, Paco Borao, ha citat els orígens del club Correcaminos indicant que “va néixer amb la idea d’expansió”.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*