Prop de 600 corredors participen al VI Trail Navarrés Els Chorradores

Álex Campos y Sara Pérez repitieron podio en el sprinttrail, al igual que Silvia Sarrión en el trail, donde el ganador fue David Giménez.
Álex Campos y Sara Pérez repitieron podio en el sprinttrail, al igual que Silvia Sarrión en el trail, donde el ganador fue David Giménez.

Post també disponible en: Castellano

El Circuit Trail València-Cajamar (CTV) va celebrar aquest diumenge la seva segona prova puntuable al VI Trail Navarrés Els Chorradores en què hi va haver una participació de rècord amb prop de 600 corredors i les inscripcions esgotades des de dies abans de la prova per a ambdues modalitats, el trail de 20,5km i 750 d + i el sprinttrail de 10,8km 490 d +.

A la cursa més curta, es van repetir els guanyadors de Cofrents tant en homes com en dones. Àlex Campos, de l’Àlex Camps Team, va ser el primer a creuar la línia de meta amb un temps de 54:55 i la seva companya d’equip Sara Pérez va ser la primera dona amb 1:06:02. A més, el Àlex Camps Team va tornar a emportar-se el títol de millor equip de l’sprinttrail.

En la distància llarga, Silvia Sarrión (Alejandro Sanz-Timerlap) també va repetir podi gràcies a la seva 02:05:59. En categoria masculina, el primer classificat va ser David Giménez Solaz (Sport Spirit Team) que va emprar 1:41:29. Per equips, el guanyador va ser el Sport Spirit Team.

El Trail Navarrés Els Chorradores va canviar en aquesta edició la seva sortida i arribada des del pavelló cobert al carrer de l’Església, davant de l’Ajuntament. Aquest canvi va ser motivat per autoritzacions administratives alienes a l’organització de l’CTV i a el govern local. Tot i així, la prova va ser tota una festa gràcies en gran part al fet que tant el consistori com els veïns es bolquen en col·laborar i animar.

Després Navarrés, el 15 de desembre arribarà l’esperat Trail Xeresa-Mondúver, que aquest any compta amb una pujada totalment diferent. Després de Nadal, el 26 de gener arribarà Xera i, després d’una aturada, el 5 d’abril el CTV viatjarà fins Cortes de Pallars per acabar, com és habitual, el 17 de maig amb el Trail Gestalgar-Penya Maria.

SPRINTTRAIL:
Home

  1. Àlex Camps (Álex Camps Team) 54: 552. Roberto Benavent 55: 243. Eusebio Faus (eusebiofaus.com) 55:25

femení

  1. Sara Pérez (Àlex Camps Team) 1: 06: 022. Alina Teodora (Club Esportiu La Porte Fresca) 1: 06: 573. Mireia Briones (Àlex Camps Team) 1:08:33

TRAIL
Home

  1. David Giménez (Sport Spirit Team) 1: 41: 292. Simón Branca (Mur i Castell-Tuga) 1: 41: 593. Borja Gallardo (Àlex Camps Team) 1:43:50

femení

  1. Silvia Sarrión (Alejandro Sanz-Timerlap) 2: 05: 592. Patricia López (Corresendes de Xeresa) 2: 10: 273. Noelia Vall Carcel (Sport Spirit Team) 2:14:35
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*