Repartiment de punts a Macastre amb el Llosa del Bisbe (2-2) amb molt de vent encara bones sensacions

El Macastre ha vuelto a perder este fin de semana. Foto: Raúl Miralles.

Partit amb molt aire que dificultava la fluïdesa i joc del mateix. De fet, els visitants van ser lleugerament superiors, amb moltes ocasions de gol que Manolo, molt encertat, va aconseguir tallar, inclosos `mans a mans ‘i fins a 3 aturades seguits. Això va fer que Llosa ho veiés molt malament, pel seu mal encert i bona actuació del porter de Macastre, i que fins al 15 ‘en què Damià va obrir el marcador, ni es poguessin creure el que estava passant.

Gila ho va intentar molt per als locals, però no arribaven els gols. O bé pel porter o bé el travesser; però en aquest partit es definiria en la segona meitat, amb l’entrada de Osito i Borja i es va notar, això sí, amb un Llosa que al contraatac funcionava molt bé, i d’aquí va venir el 0-2.

A partir d’aquí, quan ja semblava tot decidit, Macastre tirar de casta i orgull a casa i com el Fènix, va ressorgir de les seves cendres, que només 5 minuts després, en escassos 2 minuts, Javi Pérez i Vicente ‘Tico’ van aconseguir tornar el empat al marcador.

Encara es va disposar de més ocasions locals, per part sobretot de Osito, les quals el meta amb fortuna no va deixar entrar-i altres que després de saltar el meta, la saga la treu sota els pals.

Els últims minuts va tornar a l’atac Llosa del Bisbe, però l’arquer macastrero no va deixar que això succeís ni a boca de canó com va arribar a succeir.

Els de Manolo es queden en el lloc 14 amb 13 punts. Informa, Raúl Miralles @raulmks