Requena estableix un nou horari per als tallers d’activitat física saludable

Post també disponible en: Castellano

L’objectiu dels mateixos és conèixer els senders saludables requenenses i aprendre a usar els elements biosaludables repartits per gairebé tots els parcs del municipi. Es realitzen dilluns i divendres d’11,00 a 12,15 h. i els dimarts de 16,00 a 17,15 h.

L’Ajuntament de Requena per mitjà de la seua regidoria de Sanitat continua amb els tallers d’activitat física saludable.
Dirigits a tota la ciutadania, el seu objectiu és recórrer els senders saludables i aprendre més a utilitzar els elements biosaludables que es troben en gairebé tots els parcs de la nostra localitat.
A més, els tallers estan impartits per una persona experta Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.
A aquests tallers saludables poden accedir totes les persones que ho desitgin de manera completament gratuïta.
El lloc de començament dels mateixos és sempre la Glorieta, i Aquelles persones que vulguin prendre part en ells, podran assistir a aquests tallers saludables dins el següent horari:
Dilluns i divendres d’11 a 12:15 i els dimarts de 16 a 17:15, excepte festius.
Cal assenyalar que durant els tallers es realitzen diversos recorreguts segons el dia i la climatologia.
A més, la regidoria de Sanitat ha recalcat que des de l’ajuntament de Requena se segueix treballant per senyalitzar en breu més senders saludables urbans de la nostra localitat.
De fet, l’any passat es van senyalitzar un total de tres senders urbans, de manera que ja hi ha cinc rutes marcades des que es va iniciar el 2018 el programa “Posa’t en marxa”, dins el qual s’inscriuen aquests tallers.
Finalment, des de la regidoria de sanitat es convida a participar a totes les persones que vulguin o necessitin fer exercici, fomentant així l’activitat física i l’esport, aprofitant també les eines biosaludables instal·lades per a això en molts parcs de la localitat, a el mateix temps que es coneixen a fons llocs molt interessants del nostre municipi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*