Requena homenatja a Montserrat Caballé i al mestre José María Cervera Collado

Requena homenajea a Montserrat Caballé y al maestro José María Cervera Collado.
Requena homenajea a Montserrat Caballé y al maestro José María Cervera Collado.

Post també disponible en: Castellano

L’Orquestra Filharmònica de la Fundació Ciutat de Requena al costat de Montserrat Martí Caballé realitzarà una Gala Lírica el diumenge 16 de febrer al Teatre Principal

El proper diumenge 16 de febrer, la ciutat valenciana de Requena viurà una jornada musical molt especial en què l’Orquestra Filharmònica de la Fundació Ciutat de Requena i la soprano Montserrat Martí Caballé homenatjaran el director d’orquestra José María Cervera Collado i a la cantant Montserrat Caballé en una Gala Lírica.
El repertori, que no s’ha volgut revelar per sorprendre el públic que acudeixi a el Teatre Principal de Requena a les 19 hores per gaudir d’aquest concert, girarà al voltant de obres emblemàtiques de l’òpera i la sarsuela que van marcar les carreres de dues de les figures espanyoles més destacades en el món de la música.
Es tracta d’un dels concerts més emotius d’aquesta jove agrupació. Així ho ha expressat el seu director titular, Francisco Melero, alumne de l’mestre Cervera Collado: “serà un concert en el qual anem a recordar moltes coses. Per Montserrat Martí per la seua mare, evidentment, i per a mi, per el meu mestre, que és la persona que em va iniciar en aquest increïble món de la direcció. Anem a posar-li tot l’afecte i el treball possibles per estar a l’altura, sens dubte, i confiem que la gent va a emocionar-se amb el que va a escoltar”.
Les entrades es poden adquirir de manera online a través del web www.entradaonline.es o de manera presencial, anticipadament en Monos Comunicación Requena (plaça Espanya, 9) o a taquilla una hora abans del concert.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*