Requena reordena el sistema d’aparcament en diversos carrers de la localitat

Una imagen de la entrada a la localidad de Requena.

Post també disponible en: Castellano

Per tal d’ocasionar menys molèsties al veïnat del municipi i de reduir també les multes i retirades de vehicles, diversos carrers de Requena abandonaran l’aparcament quinzenal.
 Aquesta modalitat d’aparcament suposa a molts veïns de Requena haver de canviar el seu vehicle de lloc cada 1 i cada 16 de mes.
 Això sol dur a distraccions que dificulten el trànsit en aquests carrers i sobretot, sol comportar una multa i retirada de el vehicle en moltes ocasions.
 Els carrers que de moment varien el seu sistema d’aparcament són les següents: En primer lloc, l’Avinguda del General Pereyra des del seu començament fins a l’encreuament amb l’Avinguda Lamo de Espinosa, passarà a ser d’aparcament únic en el seu costat sud (números imparells) .
 D’altra banda, el carrer Colom i el carrer Sant Lluís, passaran a una regulació d’aparcament semestral.
 No es descarta realitzar més canvis en altres carrers que també tinguin establert actualment el sistema quinzenal, així com revisar periòdicament la funcionalitat de les vies públiques locals, amb el ferm objectiu de seguir millorant la qualitat de vida de totes les persones que habiten el nostre municipi.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*