Riba-roja CF i CD Bunyol es reparteixen els punts en un disputat i dur partit (1-1)

El CD Buñol ha comenzado la liga con empate. Foto: Raúl Miralles.

Com era d’esperar, havia de ser una trobada dur, chirrioso i molt disputat, entre un Riba-roja CF que la temporada passada va estar a punt d’ascendir, i un CD Bunyol que mai va haver de consumar el descens.

En el verd es va veure un partit molt professional i fort per tots dos bàndols, deixant des del minut 0 clar que ningú anava a donar res per perdut i que tots dos volien els 3 punts. Això sí, amb una calor de les quatre de la tard infernal i es va notar.

Ni un minut van trigar els aficionats a preseniar la primera amonestació, provocada per les ganes de jugar; a mesura que passaven els minuts, els dos equips volien treure les dents i perforar la meta, però no seria en el primer temps, ja que va ser el primer assalt com a presa de contacte i galeria d’intencions per demostrar que tots dos anaven a sortir a per totes. Els locals sí que van sortir lleugerament millor a l’ofensiva, però coses clares, llevada 1 local al 6 ‘, quan guanyen l’esquena a la defensa blanca i rematen alt, però els d’Álvaro també fan la contra, li fan penal a David Sáez, que l’àrbitre ho pita, però el linier per suposat fora de joc anul·la el gol.

La segona meitat tenia un color semblant, però ja els dos equips amb línies més avançades per portar-se el gat a l’aigua, i d’acord van anar passant els minuts, l’eix del camp sí que ho capitanejaven els de la Foia amb una sála de màquines molt ben composta, els nervis anaven en ascens, a causa de la importància de qualsevol gol, entrant en els últims compassos de la trobada, i així és com els d’Álvaro van aconseguir posar-se per davant, Nacho Lozano al 75 ‘aconseguia enganyar la defensa local per banda dreta, superar la marca, canviar de banda centre que Maxi fa la passada de la mort perquè Nacho pugui superar el meta i posar el 0-1.

El partit es posava millor per als de Bunyol, però en una jugada aïllada, Borja Va muntar en una jugada d’extrema especulació del col·legiat provoca una falta sobre un jugador local i es porta la cartolina vermella directa. Els de La Foia al·leguen que “és fort l’entrada però toca pilota”, però acaba la jugada deixant a l’equip blanc amb només 10 jugadors, Álvaro posa el sistema 4-4-1-1, però el joc amb descomposició numèrica, va atribuir que arribés l’empat, seria en la vora del partit, al 89 ‘Jonas va tornar a posar la igualada en el partit i marcador per ia acabar de veure-ho agonitzar i repartir-se un punt cada un.

Després de l’empat, els blancs es classifiquen 8octavos amb 5 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks