Sanidad suma 92 altas en una nueva jornada sin que se notifiquen fallecidos por coronavirus

Post també disponible en: Castellano

S’han registrat 16 nous casos positius de coronavirus en la Comunitat Valenciana i el total ascendix a 11.598

Dels casos confirmats, 7 corresponen al brot de Castelló i dos al de Rafelbunyol

La Comunitat Valenciana viu una nova jornada sense que es notifiquin morts per coronavirus, de manera que el nombre total segueix en 1.475 persones. A el mateix temps, cal comptabilitzar 92 altes que s’eleven ja a 16.716 el nombre de persones curades des de l’inici de la pandèmia. Per províncies: 2.350 a Castelló, 5.604 a Alacant i 8.756 a València, a les quals cal sumar 6 altes a persones desplaçades.

D’altra banda, aquest dimarts s’han confirmat 16 casos nous de coronavirus: 7 a Castelló (1.629 en total), 3 a la província d’Alacant (3.974 en total) i 6 a la província de València (5.992 en total). A més, cal sumar 3 no assignats anteriors, ja que dos d’ells s’han reassignat aquest dimecres a la província de València.

D’aquesta manera, a hores d’ara queden actius 306 casos, el que suposa un 1,6% de l’total de positius.

El nombre de persones ingressades als hospitals valencians a hores d’ara és de 53, 7 d’elles en les unitats de cures intensives: 6 a la província de Castelló, 1 d’elles a UCI; 25 a la província d’Alacant, d’elles 4 a la UCI; i 22 a la província de València, d’elles 2 a la UCI.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus han estat 455.417, de les quals 331.976 han estat a través de PCR i 123.441 a través de test ràpid.

Actualització de la situació en residències

A dia d’avui hi ha algun cas positiu en 7 centres (0 a la província de Castelló, 1 a la d’Alacant i 6 a la província de València).

  • Residents nous positius: 0
  • Personal amb nous positius: 0
  • Residents que han mort: 0

A hores d’ara, es troben sota vigilància activa de control sanitari 4 residències a la Comunitat Valenciana: 0 a la província de Castelló, 1 a la província d’Alacant i 3 a la província de València.

Actualització brots coronavirus

Pel que fa a l’brot detectat a la ciutat de Castelló, s’han confirmat 7 nous casos positius que eleven a 23 el total de persones afectades. Des Salut Pública continuen amb el seguiment dels contactes.

Pel que fa a l’brot de l’empresa de Rafelbunyol, Salut Pública ha confirmat tres casos com positius, tot i que un d’ells és d’infecció passada. D’aquesta manera, i tenint en compte les sis altes que es van registrar aquest dimarts, són tres els casos actius confirmats, encara que queden a l’espera dels resultats de la prova sanguínia ELISA d’alt rendiment altres quatre.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*