Sanitat confirma 26 nous casos de coronavirus a la Comunitat Valenciana que eleven a 541 els casos positius

Post també disponible en: Castellano

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha comparegut a la tarda d’aquest dimarts per actualitzar la informació sobre la incidència de l’coronavirus a la Comunitat Valenciana i ha confirmat que les anàlisis realitzades entre aquest dilluns i aquest dimarts han donat 26 nous casos positius, que eleven a 541 el total de casos positius, dels quals 516 són casos actius.

Dels 26 nous casos positius, 7 es troben a la província de Castelló, 17 a la de València i hi ha 2 casos de no residents.

Per províncies, el nombre total de casos positius és de 39 a la província de Castelló, 186 a la província d’Alacant, 304 a la província de València i hi ha 12 persones no residents a la Comunitat Valenciana. En aquests moments hi ha 135 persones ingressades (6 a la província de Castelló, 48 a la província d’Alacant i 81 a la província de València) i 27 estan a l’UCI (9 a la província de València i 18 a la província d’Alacant) . Les proves que han donat un resultat negatiu fins a la data són 4.078.

La consellera ha reiterat que, fins al moment, s’han produït 13 defuncions i 12 persones han rebut l’alta.

“Al número 900 hem atès des que es va posar en marxa gairebé 19.300 trucades, i l’autotest que hem inclòs a la pàgina web de la Conselleria de Sanitat ha rebut ja més d’un milió i mig de visites”, ha afirmat Barceló.

Evitar visites als centres de salut i a les oficines de farmàcia

D’altra banda, la consellera ha explicat que, amb l’objectiu de reduir la freqüentació i els contactes que puguin suposar un major risc de contagi de l’coronavirus tant per a pacients com per a professionals sanitaris, així com per reduir la càrrega administrativa amb el personal facultatiu i contribuir a la disponibilitat de determinats productes sanitaris, s’han adoptat les següents mesures:

A partir d’aquest dimecres, s’afavorirà l’agrupació de les dispensacions dels tractaments en les oficines de farmàcia en una única visita o en el menor nombre de visites possibles.

També a partir d’aquest dimecres, es perllongarà automàticament, per dos mesos addicionals, el període de validesa de tractaments crònics la finalització és propera i requereixen prolongació per part de personal facultatiu. Amb aquesta mesura s’estima que s’evitaran fins a una mica més de 320.000 visites als centres de salut, la qual cosa suposa aproximadament 600.000 tractaments.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*