Sanitat i els Col·legis de Farmacèutics de la Comunitat dispensen medicaments a domicili durant la crisi de l’Covid-19

Post també disponible en: Castellano

Amb l’objecte de cobrir la possible necessitat d’accés a les oficines de farmàcia als ciutadans confinats, bé per la seua vulnerabilitat o bé per situació de contacte de pacient amb Covid-19, s’ha establit un procediment entre la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i el Consell General de Col·legis de Farmacèutics de la Comunitat Valenciana.

Este procediment, en línies generals, consta de les accions següents:

  • El ciutadà pot contactar telefònicament a través del següent número 900 36 22 36 o bé enviant un correu electrònic a medicamentsadomicili\@gva.es.
  • Un teleoperador arreplega les dades personals i la informació necessària.
  • Diàriament es remetran totes les sol·licituds demanades a cada Col·legi Oficial de Farmacèutics abans de les 13:00 hrs.
  • Des del Col·legi Oficial de Farmacèutics de la província traslladarà a l’oficina de farmàcia més pròxima a l’actual domicili del pacient la seua demanda d’atenció farmacèutica perquè es pose en contacte amb el mateix i preste l’atenció segons les indicacions del CGCOF.
  • El repartiment es farà en horari laboral, amb un compromís de dispensació 24-48 hores després de la realització de la comanda del ciutadà.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*