Sanitat registra 74 altes i 19 casos positius de coronavirus en l’última jornada

Post també disponible en: Castellano

Les persones que s’han curat de la malaltia a la Comunitat Valenciana superen ja les 17.000

La Comunitat Valenciana ha registrat en les últimes 24 hores un total de 74 altes a pacients amb coronavirus, de manera que el total de persones curades ascendeix ja a 17.088 persones. Per províncies: 2.406 a Castelló, 5.717 a Alacant i 8.963 a València, a leS que hi ha sumar 2 altes a desplaçats.

A més, s’han confirmat 19 casos nous, que situen la xifra total en 11.689 persones: 2 a Castelló (1.640 en total); 4 a la província d’Alacant (3.992 en total); 13 a la província de València (6.055 en total); i dos casos més no assignats. A més, cal sumar 2 no assignats anteriors, ja que un d’ells s’ha reassignat aquest dimarts a la província de València.

D’aquesta manera, a hores d’ara queden actius 275 casos, el que suposa un 1,4% de l’total de positius.

El nombre de persones ingressades als hospitals valencians per coronavirus és de 54 pacients, 6 d’elles a les unitats de cures intensives: 6 a la província de Castelló, sense pacients en UCI; 19 a la província d’Alacant, d’elles 4 a la UCI; i 29 a la província de València, d’elles 2 a la UCI.

S’ha notificat una mort per coronavirus, de manera que el nombre total és de 1.476 persones. Per províncies: 227 a la província de Castelló, 512 a la d’Alacant i 737 a la província de València.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus han estat 475.419 de les quals 349.517 han estat a través de PCR i 125.902 a través de test ràpid.

Actualització de la situació en residències

A dia d’hui hi ha algun cas positiu en 8 centres (1 a la província de Castelló, 1 a la d’Alacant i 6 a la província de València).

  • Residents nous positius: 1
  • Personal nou positius: 2
  • Residents que han mort: 0

A hores d’ara, es troben sota vigilància activa de control sanitari 4 residències a la Comunitat Valenciana: 0 a la província de Castelló, 1 a la província d’Alacant i 3 a la província de València.

Actualització brots de coronavirus

Salut Pública segueix realitzant l’estudi de contactes en el brot declarat a la ciutat de Castelló. S’han confirmat 4 nous casos positius que eleven a 31 el total de persones afectades.

Pel que fa a l’brot de l’empresa de Rafelbunyol, es continuen fent proves PCR per descartar possibles casos en aquells treballadors que comparteixen zones comuns amb persones que ja han donat positiu.

Finalment, a la localitat de Burjassot s’han declarat 6 casos positius. Es tracta d’un brot únic familiar i s’està realitzant el seguiment de contactes. Les proves que s’han realitzat fins al moment han donat negatiu.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*