Segona Regional: El Xiva venç per la mínima al Torrefiel (2-1) mentres Macastre i Godelleta cauen per golejada enfront de l’Alaquàs i al Riba-roja

El Chiva ha obtenido una victoria. Foto: Raúl Miralles.

Partit molt complicat per al Chiva CF davant un rival d’entitat, el Torrefiel que també havia guanyat els dos primers enfrontaments i anava amb confiança. La primera meitat van aconseguir els chivanos un bon joc que els va permetre posar-se per davant des d’hora, al minut 4 i gràcies a Rafa Molina. El primer temps prometia per a l’afició chivano, per això es va anar guisant el que succeiria en el 36, just 10 minuts més tard de l’expulsió directa de David Tenorio. Aprofitant la condició de superioritat numèrica, Albert Medina vol fer el 2-0 fins al descans.

A la represa, als de l’Hoya els van intentar treure del partit amb més joc brut i “murrieria” però sense aconseguir retallar distàncies fins al 66, que Jorge va aconseguir batre el porter local. A partir d’aquí la dinàmica va variar una mica i van fer patir en els últims minuts, però al final els de Germán van aconseguir fer-se amb els 3 punts amb mèrits propis. Els yatoveros es classifiquen segons amb 9 punts sent colíders.

Alaquas 3-0 Macastre

L’Atlètic de Macastre ha caigut a Alaquas amb un jugador menys. El partit podria haver sortit millor per als macastreros, va estar molt igualat al primer temps, per això van anar al descans amb el 0-0 inicial però l’agitació es produiria en el segon acte, les ocasions dels locals van arribar quan els de La Foia van baixar el seu ritme per cansament, a causa de la intensitat. Els locals que fins llavors tampoc havien fet massa pel partit es van dur excessiu premi quan en la vora de l’àrea, d’una falta que segons el míster Manolo “no era”, arribava el 1-0 de peus de Cristian Sanz.

Arran d’això, els macastreros es van anar a l’atac, apostant el tot pel tot i les ocasions van arribar, però sense poder finiquitarlas. Després, després cacumular cansament i veure per darrere al marcador, van aprofitar els locals el anímic dels de blaugroguets per en els últims 3 minuts poder fer 2 gols més, pràcticament seguits i així tancar el partit, encara que en l’últim sospir Einar va ser expulsat per als locals amb vermella directa. Macastre es classifica cuer sense haver pogut encara sumar.

Godelleta 0-6 Riba-roja

Quatre gols a la primera meitat i doscasi al final liquiden a la UD Godelleta a casa. Es classifiquen així 11è amb 3 punts a l’espera de la resta de jornada. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks