S’obre el període d’inscripció de les Escoles Esportives Municipals de Xest

El pasado lunes 8 de enero la escuela deportiva municipal de tenis inauguró las nuevas pistas del polideportivo tras las reformas realizadas por parte del Ayuntamiento durante los últimos meses.

El proper dilluns 17 de setembre s’obre el termini d’inscripció per a les activitats de les Escoles Esportives Municipals de Xest (EDM), amb una oferta de 23 disciplines esportives.

“Aquest curs es mantenen totes les activitats, incloses les que es van iniciar fa un o dos anys, com escalada i pàdel, que han tingut una gran acollida i, com a novetat, hem inclòs Taekwondo”, explica el regidor d’Esports, Francisco Llorens. “A més, continuarà el servei de l’aula de suport a l’escola de futbol, ​​que també va tenir bons resultats en l’anterior temporada”.

Tota la informació sobre els grups i horaris ja es pot consultar a la pàgina de Facebook de les Escoles Esportives Municipals (https://www.facebook.com/edmcheste/) i al web municipal www.cheste.es. A partir del dilluns 10 de setembre es repartiran les inscripcions als centres educatius de la localitat i estaran també disponibles a les oficines de l’Ajuntament i al pavelló esportiu municipal.

Les persones interessades a inscriure podran fer-ho a partir del dia 17 al pavelló esportiu, de dilluns a dijous, en horari de 17:30 a 19:30 hores.

Agenda d’esdeveniments

Al costat de l’oferta d’activitats, la regidoria d’Esports ha publicat l’agenda d’esdeveniments esportius programada per als propers mesos, entre els quals destaquen actes com la Marxa i cursa Runcáncer, el dia 23 de setembre; la XXII Mitja Marató de Xest, que es realitzarà el 20 d’octubre; la presentació de les EDM, preparada pel 23 de novembre i la Sant Silvestre Solidària, que se celebrarà el 23 de desembre.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*