S’obri el període d’admissió d’alumnat de nova matrícula per al curs 2019-2020 a Xest

Otra de las intervenciones de la UPCCA en los últimos meses ha sido la realización de charlas preventivas en el CEIP Francisco Giner de los Ríos.
Otra de las intervenciones de la UPCCA en los últimos meses ha sido la realización de charlas preventivas en el CEIP Francisco Giner de los Ríos.

Post també disponible en: Castellano

Colegio Giner de los Rios de Cheste.
Col.legi Giner de los Rios de Xest.

La regidoria d’Educació ha informat que demà, dimarts 7 de maig, comença el període d’admissió d’alumnat de nova matrícula per al curs 2019-2020 en tots els centres educatius del municipi.

Tal com ha explicat la regidora, Mª Ángeles Llorente, “a partir del dia 7 de maig les famílies podran dirigir-se al centre educatiu que vulguin sol·licitar i accedir a tota la informació necessària sobre horaris d’atenció, recollida d’impresos, documentació necessària, projecte educatiu de centre o dates de reunions informatives “.

La publicació de vacants serà el 9 de maig i la presentació de sol·licituds als centres escollits com a primera opció s’ha de fer entre el 9 i el 17 de maig. Després de la publicació de les llistes provisionals, que tindrà lloc el 30 de maig, les famílies podran presentar reclamacions fins al 3 de juny a la direcció del centre en qüestió.

Les llistes definitives es faran públiques el 12 de juny, podent presentar al·legacions després d’aquesta data, fins al 14 de juny, davant la comissió d’escolarització de l’Ajuntament. El termini de formalització de matrícula es durà a terme del 13 de juny al 3 de juliol. Un cop finalitzat el procés, les famílies que vulguin reclamar, tindran l’opció de presentar un recurs davant la Direcció Territorial d’Educació, situada al c / Gregorio Gea, 14, a València, comptant amb un mes de termini.

Des de la regidoria d’Educació es recomana a les famílies que, a l’hora d’emplenar l’imprès de sol·licitud, enumerin per ordre els diferents centres de la localitat, segons la seva preferència. “A més, recordem que només es pot lliurar la sol·licitud al centre que es tria com a primera opció, en el cas que es lliurés en dos centres, la sol·licitud seria anul·lada i es matricularà d’ofici en el centre en què hi hagi vacants al final del procés “, explica la regidora. “Igualment, és molt important que s’aporti tota la documentació per poder realitzar el barem correctament i complir amb els terminis”.

 
Criteris de baremació de l’alumnat
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*