Mi banner

Teo Pros dirigeix de nou a la selecció autonòmica cadet al Campionat d’Espanya

Post també disponible en: esCastellano

El buñolense Teo Pros ha debutado este miércoles en Valladolid.

El buñolense Teo Pros ha debutat aquest dimecres a Valladolid.

La competició arrenca aquest dimecres a Valladolid

El buñolense Teo Pros ha debutat aquest dimecres a Valladolid, al costat de Ricardo López Coloma, amb la selecció autonòmica cadet de la Comunitat Valenciana en el Campionat d’Espanya.

Ja és la tercera vegada que Pros participa com a entrenador en aquesta competició. Recordem que en la passada edició, que es va disputar a Vigo i Pontevedra, la selecció cadet valenciana va tenir una destacada actuació

El conjunt cadet de la Comunitat Valenciana s’ha mesura a la Selecció de les Illes Balears aquest dimarts i aquest dimecres serà el partit de tornada davant del mateix equip. Els cadets intentaran arribar a la fase final del campionat amb opcions de fer-se amb el títol. La competició s’estendrà fins al pròxim 7 de gener.

Teo Pros, es va formar a les categories inferiors del Club Balonmano Buñol com a jugador. Un cop va arribar a l’equip sènior i després d’estudiar Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, es va formar com a entrenador. Ara dirigeix ​​al conjunt cadet del Club Balonmano Buñol i és l’encarregat de coordinar la parcel·la esportiva de l’entitat buñolense. El seu treball i el seu esforç l’han portat finalment a estar al capdamunt de l’handbol valencià com a entrenador. Encara que bé és veritat, que les metes de Teo Pros no acaben aquí.

Des del Club Balonmano Buñol li han desitjat molta sort en aquest campionat i han mostrat el seu orgull que un trosset de l’handbol buñolense estigui representant a la Comunitat Valenciana i al poble, en el Campionat d’Espanya.

Deixa un comentari