Terra Bobal mostra el seu potencial turístic en la campanya ‘El turisme que volem’

Post també disponible en: Castellano

Els projectes d’ocupació i de dinamització i governança turística impulsats des de la Mancomunitat de l’Interior Terra de el Vi han unit forces per desenvolupar i finançar la promoció de la marca de destinació Terra Boval durant la campanya d’estiu, amb l’objectiu de donar suport als municipis ia les empreses turístiques de la comarca.

‘El turisme que volem’ és una campanya desenvolupada per l’Agència València de Turisme, per impulsar el turisme intern de la Comunitat Valenciana, promocionant les principals destinacions turístiques del territori com a resposta a la situació que ha deixat la crisi sanitària de la Covid-19.

La campanya compta tant amb contingut offline com online. D’una banda, a través d’articles en diversos suplements especials; i de l’altra, la campanya compta amb la creació d’una pàgina web (www.elturismoquequeremos.com) que alberga informació sobre diversos destins turístics de tota la Comunitat València; així com la seua difusió en xarxes socials.

La presència de Terra Boval dins d’aquesta campanya es tradueix en la publicació de contingut de marca i diversos monogràfics especials, tant en paper com en digital, que parlen de les particulars del territori dins de l’enoturisme, el turisme de natura i el turisme cultural i patrimonial. Tota la informació compta amb enllaços que permeten connectar als lectors amb els recursos i serveis de turisme de cada un dels nou municipis de la comarca, així com a Consell Regulador de la DO Utiel-Requena o a la Ruta el Vi. A més de la difusió que faran els mitjans de la campanya, el contingut serà compartit des de les xarxes socials de la Mancomunitat de l’Interior (@mitierradelvino) amb cada nova entrega. Actualment ja es pot consultar la informació com a destí enoturístic i de natura.

Aquesta acció se suma a les ja impulsades pel Projecte Experimental d’Ocupació ADAPT @ + T 2019 i el Pla de Dinamització i Governança Turística de la Mancomunitat de l’Interior Terra de el Vi des de finals de maig, a través de la campanya #TuComarcaTuFuturo #TierraBobal, destinada a la promoció de la qualitat i varietat de comerços i serveis que hi ha a la comarca, així com l’important potencial turístic amb què compta, tenint present la seua perspectiva laboral.

ADAPT @ + T 2019 és un projecte subvencionat per LABORA dins de la iniciativa Avalem Territori, que va suposar la signatura a la nostra comarca d’un Acord Territorial per l’Ocupació i el Desenvolupament Comarcal amb l’objectiu de fer polítiques territorials per a l’ocupació adaptades a les seues necessitats reals.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*