Toni Quintana i Juncal Carrascosa participen en l’acte de campanya electoral del PSPV-PSOE a Bunyol

Logotipo del PSOE.

Post també disponible en: Castellano

Aquest dimarts, dia 5 de novembre, a les 19,30 hores i al saló de plens de l’Ajuntament de Bunyol dels socialistes locals realitzaran el seu acte central d’aquesta campanya electoral, prèvia a les Eleccions Generals del proper 10 de novembre.

“El PSOE de Bunyol ve encadenant resultats positius en els últims comicis celebrats durant aquest any, quedant en primera posició tant en les eleccions generals i autonòmiques del passat mes d’abril, com a les municipals i europees celebrades un mes després”. En aquesta ocasió des del partit del puny i la rosa esperen “no només mantenir els grans resultats, sinó augmentar-los, a causa de la fragmentació soferta en Podem, amb l’escissió liderada per Íñigo Errejón, com també per la divisió existent a la dreta, barallant-se entre ella per veure qui queda segona, descartant totes les enquestes una victòria electoral per qualsevol dels seus protagonistes i otorgándosela al partit de Pedro Sánchez “.

“Una majoria més robusta que la de el passat mes d’abril per part dels socialistes, ajudarà a donar forma a un govern progressista”, apunten des de les files socialistes, entenent aquests que aquest missatge és el que tindran present els electors el proper 10 de novembre “per omplir de roses les urnes de tot Espanya”.

L’acte que serà obert per la secretaria general municipal i alcaldessa socialista de la localitat des de 2017, Juncal Carrascosa, s’unirà el diputat al Congrés dels Diputats Toni Quintana.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*