Torna #culturaacasa de l’Eliana com a escenari de l’elenc d’intèrprets i ballarins locals

Post també disponible en: Castellano

La nova edició de la mostra donarà a conéixer el treball de professionals o aficionats de la dansa, del teatre, del circ, contacontes, mags, monologuistes o mims a través de #lelianaESCÈNICA

La iniciativa #culturaACasa torna amb una nova proposta per als virtuosos i les virtuoses de les arts escèniques a l’Eliana. Després de les Mostres Online de música, literatura i art plàstiques, arriba el torn de professionals o aficionats de la dansa, del teatre, del circ, contacontes, mags, monologuistes o mims. Una oportunitat per a tornar als escenaris virtuals amb les butaques repletes per un públic fidel i pròxim com l’elianer.

#lelianaESCÈNICA tindrà lloc pròxim dissabte 6 de juny, a les 19 hores, com sempre en les xarxes socials de l’Ajuntament, en el canal de YouTube, en Facebook i el perfil oficial d’Instagram @lelianagram. En aquesta ocasió, la regidoria de Cultura ha ampliat la convocatòria perquè els artistes envien les seues creacions a cultura@leliana.es des de hui mateix, on rebran les instruccions per a participar. D’aquesta manera tindran de termini per a enviar les seues creacions fins al dimecres 3 de juny a les 15 hores. 

Cal recordar que, per a aquests dies de finals de maig i inicis de juny i abans de l’aturada estiuenca, la iniciativa cultural ‘Anem al Teatre’ havia programat dues obres: la guardonada comèdia ‘Juntos’, de la companyia Txalo Produkzoioak i la cèlebre obra de Zorrilla ‘Entre bobos anda el juego’, que anava a estar interpretada per Teatreliana baix la direcció de Reyes Ruiz i Sefa Bernet. 

La regidora de Cultura, Eva Santafé, ha reiterat que davant la impossibilitat de desenvolupar amb normalitat el programa aquesta iniciativa espera comptar amb ballarins, actors i actrius locals de qualsevol art escènica i condició “per a tornar a pujar a les taules, en aquest cas virtuals, de l’Ajuntament per a donar a conéixer el seu treball entre els nostres veïns i veïnes, mentre no siga possible fer-ho físicament”.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*