tucomarca.com interromp la seua edició impresa per a La Foia de Bunyol-Xiva mentre es mantenga la quarantena pel coronavirus

Post també disponible en: Castellano

Després de prop de 17 anys ininterrompudament disponible en els habituals punts de distribució des que fes la seua aparició el 18 de setembre de 2003, el setmanari imprès en paper tucomarca.com no estarà aquest dijous a les seues habituals punts de venda a la Foia de Bunyol i localitats limítrofes.

Després de valorar detingudament la situació i no sense certa recança, tots els que elaborem cada setmana l’edició impresa hem decidit contribuir a evitar riscos innecessaris als lectors per haver d’abandonar els seus domicilis per adquirir els seus exemplars; així com contribuir a reduir els riscos també entre la nostra plantilla i col·laboradors.

Es tracta d’un parèntesi; d’una situació conjuntural motivada per la situació tan extrema en què ens estem veient embolicats no només el nostre país sinó tot el món. El nostre desig, com l’Au Fènix, és en unes setmanes renéixer de les nostres cendres, com d’altra banda molts, des de particulars a empreses, autònoms, treballadors o comerciants, hauran de fer quan puguem tornar a trepitjar el carrer amb llibertat i ens trobem, molt probablement, amb un món molt diferent allà fora.

Això sí, sumant-nos a la crida de les autoritats perquè ens quedem a casa, tucomarca.com seguirà portant-los fins als seus llars i empreses mitjançant la nostra edició digital tot el que actualment més pròxima ens ofereixi. Una edició digital que des del 18 de setembre de 2003 també va iniciar, convertint-nos en un dels mitjans de comunicació de proximitat pioners en la utilització de les noves tecnologies i Internet.

I en una jornada terrible i descoratjadora en què les xifres oficials superen els 50.000 contagiats i els 4.000 morts al nostre país, no volem acabar aquestes línies recordant d’altres professionals que, a l’igual que els periodistes, estan compartint trinxera en aquesta guerra mundial que s’està lliurant contra el coronavirus. El nostre reconeixement i homenatge especialment per a aquells que com els sanitaris, forces policials o militars estan en plena primera línia de batalla exposant no només la seva salut, sinó també la seua vida per lluitar contra aquesta amenaça per a tots nosaltres. Cadascun des del nostre lloc (i ara el nostre ha de ser la llar) estem obligats a contribuir en aquesta lluita. I nosaltres així ho farem.

Per tant només ens queda pregar-los que es quedin a casa i que segueixin informats, minut a minut, mitjançant la nostra edició digital disponible a www.tucomarca.com i a través de les xarxes socials en què tucomarca.com està disponible. Aquests canals són en aquest moment els mitjans d’informació més segurs, fiables i socialment més solidaris. Per favor cuídense; i, si no és imprescindible, #QuedateEnCasa… nosaltres t’acompanyem.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*