Turís reuneix a quasi totes les regidories dels 40 anys d’ajuntaments democràtics

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Turís ha volgut concloure este any 2019 amb un reconeixement i homenatge a totes les regidories i alcaldies que han format part de les corporacions d’estos 40 anys d’ajuntaments democràtics.
En el transcurs d’un acte senzill celebrat al Teatre Ideal l’alcalde, Eugenio Fortaña, entregà una placa commemorativa a cadascuna de les regidories així com a les alcaldies de tot este temps.

Fortaña va agrair l’assistència de la gran majoria de representants públics que ha tingut Turís i l’aportació “que hi han realitzat per al seu progrés i prosperitat”. Valors com la proximitat, la responsabilitat i el treball permanent foren valors que també va destacar l’alcalde respecte al fet de ser regidor al teu poble.

També va dirigir-se a les famílies que viuen eixe treball de dedicació pública “gràcies a les quals és possible anar avant”.

L’acte resultà igualment emotiu perquè va haver un record per als regidors que ja no estan entre nosaltres i que estigueren representats pels seus familiars.

Amb una gran foto de família va finalitzar esta vesprada històrica en la qual es va aconseguir reunir a la quasi totalitat de regidories i alcaldies que ha tingut Turís en estos quaranta anys d’ajuntaments democràtics.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*