Turís reuneix a quasi totes les regidories dels 40 anys d’ajuntaments democràtics

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Turís ha volgut concloure este any 2019 amb un reconeixement i homenatge a totes les regidories i alcaldies que han format part de les corporacions d’estos 40 anys d’ajuntaments democràtics.
En el transcurs d’un acte senzill celebrat al Teatre Ideal l’alcalde, Eugenio Fortaña, entregà una placa commemorativa a cadascuna de les regidories així com a les alcaldies de tot este temps.

Fortaña va agrair l’assistència de la gran majoria de representants públics que ha tingut Turís i l’aportació “que hi han realitzat per al seu progrés i prosperitat”. Valors com la proximitat, la responsabilitat i el treball permanent foren valors que també va destacar l’alcalde respecte al fet de ser regidor al teu poble.

També va dirigir-se a les famílies que viuen eixe treball de dedicació pública “gràcies a les quals és possible anar avant”.

L’acte resultà igualment emotiu perquè va haver un record per als regidors que ja no estan entre nosaltres i que estigueren representats pels seus familiars.

Amb una gran foto de família va finalitzar esta vesprada històrica en la qual es va aconseguir reunir a la quasi totalitat de regidories i alcaldies que ha tingut Turís en estos quaranta anys d’ajuntaments democràtics.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*