Turisme Utiel reobri els cellers subterranis previs reserva i amb aforament limitat

Post també disponible en: Castellano

Es reprenen els recorreguts turístics als cellers de Puerta Nova, Oficina de Turisme i Ajuntament adequant-los als protocols Covid-19

Hui l’Oficina de Turisme d’Utiel torna a obrir les portes i restableix les visites guiades a un dels principals recursos patrimonials del municipi, els cellers subterrànies.

El gran tresor amagat de la ciutat de nou es mostra a el públic amb algunes adaptacions Covid-19 que permetran el gaudi del ric patrimoni etnològic d’Utiel garantint al seu torn la seguretat dels visitants.

Reducció d’aforament

Les pròpies característiques d’aquests cellers, que ocupen una xarxa de passadissos d’origen medieval i per tant compten amb accessos de reduïdes dimensions, obliguen a reduir l’aforament per grup a 8 persones tant en els cellers “Porta Nova” com a les ubicades a Oficina de Turisme ia l’Ajuntament d’Utiel.

En tot moment, els guies turístics garantiran la seguretat dels visitants escalonant l’accés a aquells espais en què siga necessari per mantenir el distanciament social.

A aquestes mesures se suma l’ús obligatori de màscara, així com la desinfecció amb gel hidroalcohólico a l’accedir al recinte tal com marquen els protocols de les administracions sanitàries.

Visites amb reserva prèvia

Per visitar els cellers subterrànies cal concertar cita prèvia a través de l’Oficina de Turisme d’Utiel cridant a al telèfon 96.217 22 feb o via mail a turismo@utiel.es

L’oficina està oberta a el públic de dimecres a diumenge en horari de 10 a 14 i de 17 a 20 hores.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*