Unides Podem celebra el seu míting de campanya al Camp de Túria

Participantes mitin comarcal del Camp de Turia de Unidas Podemos en la Pobla de Vallbona.
Participantes mitin comarcal del Camp de Turia de Unidas Podemos en la Pobla de Vallbona.

Post també disponible en: Castellano

Participantes mitin comarcal del Camp de Turia de Unidas Podemos en la Pobla de Vallbona.
Participants míting comarcal del Camp de Túria de Unides Podem a la Pobla de Vallbona.

Aquest divendres s’ha celebrat el míting comarcal del Camp de Túria de Unides Podem a la Pobla de Vallbona. “Tot i el mal temps ha tingut una bona assistència de públic i han participat, Susana Ruiz, cap de llista al Senat per València i que viu a Llíria, Ferran Martinez, Miquel Lorente, Marta Martin i Mar Blanch candidats tots ells a Les Corts Valencianes “, segons han informat des de la formació.

La presentació ha anat a càrrec de M.ª José Alba i Javier Descalzo de la Pobla de Vallbona. Cada candidat ha parlat de temes candents en la campanya.
Susana Ruiz ha parlat “de la importància del Senat en aquestes eleccions ja que pot paralitzar les iniciatives que es presentin al Congrés o aplicar l’article 155 de manera autònoma”.

Ferran Martínez ha explicat “com s’estableix l’agenda electoral i els debats públics, de manera que es parli dels temes que interessen a la gent i no de temes que interessen a l’estratègia de les 3 dretes”.

Miquel Lorente ha parlat de la seva experiència en els municipis, “l’administració més propera al ciutadà i que és fonamental per millorar la vida de la gent”.

Marta Martín ha explicat “la problemàtica que afecta pobles com Alboraia amb l’ampliació de la V-21 que suposarà una pèrdua de 80.000 m² d’horta o la ZAL que després de l’expropiació fa ja molts anys segueix sense ser utilitzada”.

Finalment, Mar Blanch ha parlat del seu “experiència com a sòcia d’una associació de criança en un poble com Alaquàs, descrivint els problemes que posa el seu ajuntament a aquest tipus d’associacions, quan el que hauria és ajudar-los com a totes les associacions d’Alaquàs “.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*