Mi banner

Utiel centralitza la recollida d’ajuda humanitària de la Comunitat Valenciana per a Moçambic

Post també disponible en: esCastellano

El Ayuntamiento de Utiel solicita la colaboración de voluntariado para las tareas de almacenaje y carga de los materiales destinados a los afectados por el ciclón “Idai”.

L’Ajuntament d’Utiel sol·licita la col·laboració de voluntariat per a les tasques d’emmagatzematge i càrrega dels materials destinats als afectats pel cicló “Idai”.

Utiel serà el municipi encarregat de centralitzar la recepció d’aliments i material humanitari de tota la Comunitat Valenciana amb destinació a Moçambic. El cicló “Idai” ha provocat la situació d’emergència al país i l’ambaixada de Moçambic a Espanya ha organitzat la recollida d’ajuda humanitària a la qual se suma el municipi d’Utiel com a centre d’emmagatzematge d’aquestes donacions a la Comunitat Valenciana.

Amb l’objectiu de desenvolupar a la major celeritat les tasques d’emmagatzematge i càrrega de material humanitari, l’Ajuntament d’Utiel ha realitzat una crida per demanar la col·laboració ciutadana. Els voluntaris que vulguin participar en aquestes tasques poden inscriure directament a l’oficina Pangea l’Ajuntament d’Utiel o mitjançant el mail pangea@utiel.es.

D’altra banda, tots aquells ciutadans que vulguin donar aliments, roba o material sanitari, poden traslladar-los a la consergeria del propi consistori utielano. Des de l’ambaixada de Moçambic sol·liciten aliments no peribles com arròs, llegums o conserves. També es necessita roba i calçat especialment impermeables i botes d’aigua. I entre el llistat de recursos imprescindibles estaria el material sanitari, medicaments, productes d’higiene, mantes, lones plàstiques i mosquiteres.

L’ajuda humanitària serà traslladada en camions des del magatzem d’Utiel fins a Navarra i posteriorment partiran els enviaments en contenidors per auxiliar els milions de damnificats per la catàstrofe natural de Moçambic.

Deixa un comentari