Mi banner

Utiel Gastronòmica busca nova imatge per a la XXIV edició de la Fira

Post també disponible en: esCastellano

Utiel Gastronómica busca nueva imagen para la XXIV edición de la Feria.

Utiel Gastronòmica busca nova imatge per a la XXIV edició de la Fira.

La Comissió organitzadora de la Fira Utiel Gastronòmica ha convocat els Concursos de Cartells i Spot Publicitari

La Comissió Organitzadora de la Fira Utiel Gastronòmica i l’Ajuntament d’Utiel convoquen per cinquè any consecutiu els concursos de cartelleria i espot publicitari amb l’objectiu de promocionar amb una imatge atractiva la propera edició d’aquesta mostra.

Els interessats poden participar en dues modalitats: Cartells o Spot publicitari.

En el primer cas, els cartells representatius de la fira podran presentar-se en format imprès o electrònic i han de contenir laleyenda “XXIV edició Fira Utiel Gastronòmica del 18 al 20 d’octubre de 2019 – Passeig de l’Albereda – Utiel”.

El termini de presentació de cartells finalitza el 19 de Juliol i el premi per al guanyador està valorat en 300 €.

Per participar en el concurs d’espot publicitari, les persones interessades a presentar un projecte audiovisual creatiu per promocionar les activitats i productes gastronòmics vinculats a la fira, tenen el termini d’inscripció obert fins al 23 d’agost. La durada màxima de l’espot serà de 30 segons i la temàtica estarà relacionada amb el projecte Fira Utiel Gastronòmica 2019. El premi en aquest cas està dotat amb 500 €.

En tots dos concursos, les obres presentades han de ser sotmeses a votació popular a la pàgina de Facebook de l’Ajuntament d’Utiel i entre les tres propostes més votades la comissió organitzadora de seleccionar els guanyadors.

La informació completa amb les bases i fitxes d’inscripció es poden consultar al web www.utiel.es

Deixa un comentari