Mi banner

Utiel organitza FICU Express 2019 per al diumenge 10 de març

Post també disponible en: esCastellano

La muestra se desarrollará el domingo día 10 de marzo en horario de 11,00 h a 20,00 h de manera ininterrumpida.

La mostra es desenvoluparà el diumenge dia 10 de març en horari de 11,00 ha 20,00 h de manera ininterrompuda.

L’Associació de Comerç i Indústria d’Utiel, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Utiel i l’AFIC de la Mancomunidad Terra del Vi, organitza FICU Express 2019

La mostra es desenvoluparà el diumenge dia 10 de març en horari de 11,00 ha 20,00 h de manera ininterrompuda, i se situa com ja és tradicional en aquesta època de l’any, a la cèntrica Carrer Canonge Muñoz (popularment anomenada Carrer del Esquer ), un dels eixos comercials d’Utiel.

En aquesta edició hi participen tretze empreses de caràcter comercial i de serveis que ocuparan una vintena d’estands.

L’organització pretén potenciar les vendes de final de temporada amb el format tradicional de comerç al carrer per apropar als consumidors productes a preus immillorables, a més d’oferir un avançament de les tendències per a la següent temporada. També tindran presència les entitats Associació Protectora d’Animals d’Utiel, Associació de lluita contra el Càncer i l’Associació Històric Cultural Herois del Tollo.

El projecte inclou la realització de tallers per als més petits, demostracions i novetats per a l’entrenament personal i la realització de quatre sortejos de AICUS durant la jornada, els premis es consumiran en els establiments participants.

Deixa un comentari