Utiel programa la seua festa “Els nostres petits grans herois utielanos” dedicada als xiquets i xiquetes que pateixen el confinament

El candidato socialista Fernando Benlliure gana con mayoría absoluta.
El candidato socialista Fernando Benlliure gana con mayoría absoluta.

Post també disponible en: Castellano

L’alcalde d’Utiel, Fernando Benlliure, ha emès un ban Especial d’Alcaldia dirigit a tots els nens i nenes del municipi

L’alcalde promulga en el seu bàndol “que els pares, mares, avis, àvies i utielanos en general estan molt contents amb el comportament dels nens i nenes durant aquest període en el qual estan tancats a casa perquè es vagi més aviat possible el coronavirus . ” Pel que l’alcalde assegura que “els nens i nenes d’Utiel han demostrat ser molt responsables a ell no reunir-se amb els seus amics i amigues per jugar, fins i tot en dates molt especials com la celebració dels seus aniversaris”.

Per aquest motiu, l’alcalde convoca “la Festa Especial d’Aniversari ‘Els nostres petits grans herois utielanos’ quan la situació ho permeti per felicitar a tots els nens i nenes que han complert anys durant aquests dies d’aïllament a casa. Convidar tots els nens i nenes d’Utiel a compartir aquest dia especial amb música, tallers i jocs. Donar les gràcies a tots els petits grans herois utielanos per la seva valentia i solidaritat i animar-los a que continuïn col·laborant com fins ara quedant-se a casa “.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*