Utiel s’omple d’il·lusió i alegria amb l’arribada de SS MM els Reis Mags d’Orient

Post també disponible en: Castellano

Els rostres d’il·lusió i entusiasme de centenars de nens i nenes han omplert de màgia el Teatre Rambal d’Utiel.

SS.MM. els Reis Mags, després d’un llarg viatge des d’Orient, feien la primera parada a les tres residències d’Utiel i posteriorment arribaven a el teatre entre els aplaudiments i l’alegria dels nens i nenes que s’amuntegaven a l’entrada de l’recinte.

Melchor Gaspar i Baltasar, acompanyats del seu seguici, portaven els sacs plens de regals que aquesta nit repartiran per totes les llars d’Utiel.

Des de les 11.30 del matí, els Reis Mags han rebut als nens i nenes que han volgut conèixer-los en persona i fer-los arribar els seus desitjos i cartes d’última hora. Ses Majestats i els patges reials els han lliurat llaminadures i un conte en agraïment per la seva visita i com a recompensa a la llarga espera d’hores de cua.

Aquesta vesprada, a les 18 hores, els Reis es deixaran veure de nou en la tradicional cavalcada que comptarà amb més d’un centenar de participants i animació de carrer. La desfilada s’iniciarà des de la Casa de Cultura d’Utiel i farà el recorregut habitual de tots els anys per finalitzar a la Plaça de l’Ajuntament amb el missatge que Ses Majestats d’Orient dirigiran des del balcó de l’consistori utielano.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*